- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benzer şeyleri fbjk yapmıyor mu?kimlik falan paylasmak nedir ya. Bu velet avrupada bekledigi sicramayi yapamadi diye türkiyeye geldi. simdi has türk ayaklarinla kisa yoldan forma kapmanin pesinde. Hayatta bazi secimlerin sonuclarina katlanacaksin. Bu kadar basit.
Böyle veletler yüzünden normal bir bicimde hayatini sürdürmeye calisan insanlarin basi agriyor. Adamlar zaten gicik bizim millete, simdi gene avusturyadaki türk kimliklilerin pesine düserler toplumun gazini almak icin.
Görmemişsindir diye paylaştım. Ek bilgi.Yani? Niye paylaştın anlayamadım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
mukru merden
com.tr olmuşuzUla ula ula ula
Hesabımdan kim çıkış yaptı ula
Gelecek vaad eden kalecimiz 4mu yemis gariban luxemburglulardan?Ekli dosyayı görüntüle 179056
Şunlardan 4 gol yemeyi başaran uhud okçulari, vah vah. Bunlar ilerde sırf sınır var diye ligde at kosturacaklar
Tekrar deneyinizTapatalkta açılmıyor site cmd hatası veriyor.
Bende de olduUla ula ula ula
Hesabımdan kim çıkış yaptı ula
Seneye yabancı sınırı komple kalkacak gibi gerek kalmazbu sezon bu işi kaşımak fayda getirmez artık
merak ettiğim nokta şu. federasyon seneye ''milli uygunluk'' kuralını kaldırıyorum dese yusuf'u gelecek sezon yerli statüsünde oynatabilecek miyiz ?
tr pasaportu yok deniyor.