Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
bu merkur retrosu ne zaman bitecek @Sergen Zeren bana fenaLIK GELDI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Behlul havasindaydiİkardinin antrenmandaki haleti ruhiyesi nasıldı izleyen varmı
Mutlu mu mutsuz muBehlul havasindaydi
Adam gülüyordu. Belki içi kan aglıyordur bilemeyizMutlu mu mutsuz mu
Ona göre şampiyonluğun gidip gitmediğini yazıcam
Gülüyosa gitti demektir şampiyonlukAdam gülüyordu. Belki içi kan aglıyordur bilemeyiz
bu yusufu videolardan cok begendim ilk geldiginde
ama oynadigi iki macida begenmedim
pasa macinda herkes asiri övdü niye övdüklerinide anlamadim
bir kere o pasa macinda orda sagina pas atmayan adamdan topcu olmaz
yok kaleyi gördü fln bos is
orada vereceksin pasi göreceksin yani, onunde iki stoper bir kaleci var
zaten konya macinda hic ama hic begenmedim 3 kisinin arasina girip durdu
bir messi degilsiniz hicbiriniz zorlamayin yani 3 kisinin arasina girip cikan tek messi var o da %50yle yani
bosa ruzgar yapiyoruz
ali koc orada yargitayi baglamis biz yusufla ugrasiyoruz
herseyi gectim herif trabzonlu
trabzonlu yani
neyseee
Carlos Queiroz var iranin basinda sasirmadim sonucaMuslera yedek Torreira 85'de girdi 1-0 yenildiler İran'a. Kadro iyi de bunlardan yine bir şey çıkmayacak herhalde.
Kral hoca ön tarafta iyi Taremi, Azmoun az bir şey izledim iyi de oynadılar zaten.Carlos Queiroz var iranin basinda sasirmadim sonuca
18 dunya kupasinda izlemistim ilk. Portekiz ispanya fasin oldugu grupta iyi top oynatmisti iranaKral hoca ön tarafta iyi Taremi, Azmoun az bir şey izledim iyi de oynadılar zaten.
El tarak kemiginde kirik tespit edilmis
Kuzeni ünide benim sınıftaydı, herkes selçuk nereye gidecek diye merak ederken çocuk 1 ay önceden bize söylemiştiHatay Volkan yerine bunu alaydı ya. Memleketi hem adamın.
3 ekime kadar sürecekbu merkur retrosu ne zaman bitecek @Sergen Zeren bana fenaLIK GELDI