GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terörist amed ile Bursaspor maçı başlamadan teröristler olaylar çıkarmış konuyu nereye yazacağımı bulamadım buraya yazdım

şu kürdistan bayrağı açan köpeklerden 2 gol yedik şaka gibi ya
sorun yenilmek değil hiçbir medya kuruluşunda bunun haber yapılmaması ayıptır ya bu kadar mı korkuyorlar yukarıdan her su baskınında ortaya çıkanlar bu maça nasıl olurda bu bayrağın girmesine izin verirler? Mustafa Kemalin Askerleriyiz pankartını siyasi diye içeriye almayanlar nasıl bu paçavranın oraya girmesine izin verirler diye soruyorum ? Sonra aklıma bir bakanımızın sözde devletle o bayrağın önünde çektirdiği fotoğraf aklıma geliyor yazık

Mata büyük oyuncu. Valencia Chelsea ve Manchester United formasıyla EPL ve Şampiyonlar Ligi alması ve istikrarla oynaması. İspanya Milli Takımı ile Dünya Kupası alması bunlar az buz işler değil. Mertens ile çok iyi bir forma rekabeti olacak ve kazanan Galatasaray olacak.Ekli dosyayı görüntüle 179275

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valencia günlerinde takımının en iyisi ve büyük oyuncu oldu. Akabinde İspanya Milliye kadar yükselip İniesta ile rekabete girdi Dünya Kupası kazandı. Sonra Chelsea yaptı Şampiyonlar Ligi kazandı. Akabinde Manchester United forması giydi. İspanya ve Avrupa futbolunun en iyi 10 numaralarından biri olarak bize geldi. EPL tecrübesi cabası. Mertens ile harika bir rekabet olacak.. Harikaydı. Çok teknik ve çok profesyonel.. Ekli dosyayı görüntüle 179276

Leo Dubois sonunda formayı aldı. Sacha sagda yine harika oynadı ama herkesin gözü daha önce Lyon formasıyla az da olsa Sol bekte oynayan Dubois ileydi. Özellikle hücumda gayet iyi bindirdi. Bu şekilde devam edeceğine inanıyorum. Boey ve Dubois bekleri hayırlı olsun. Yolun sonu da Fransa Milli takım olsun Ekli dosyayı görüntüle 179277

Abdülkerim Bardakcı bu ligin solak olarak en iyi stoperidir yaptığı asistin dışında daha bir çok top yolladı iceri. Kesicilik olarakta son derece iyi durumda. Ruhunu koyuyor. Yerli. Daha ne olsun? Kusursuz bir stoper getirdik Konyadan. Çok tekniksin aslanım Ekli dosyayı görüntüle 179278

Piston aşağı....

Fenerliler milli takıma ismail kartal yazıyorlar şu arap İsmail'i de futbol dehası yaptılar ya. Yok yani gerçekten kendisi de buna inanmış samsunspor ve hatayspor ismail kartalla ilgilenmiş astronomik rakamlar istemiş, kendini ağırdan alıyor Allah'ın çapsızı

20220925_234940.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt