GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derbi için flaş karar!​

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı açıklandı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan duyuruda "Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olacak, söz konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

"Fenerbahçe karşılaşmasında sadece Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlar bilet satın alabilirler.

02.10.2021 tarihinden itibaren Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır.

Karşılaşmaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir.

Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olacak, söz konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır."

Bilet Fiyatları

VIP 100: 4.580TL

VIP 101 - 126: 3.800TL

1. Kategori: 1.540TL

2. Kategori: 1.400TL

3. Kategori: 1.130TL

4. Kategori: 995TL

5. Kategori: 915TL

Kapalı Üst 840TL

6. Kategori: 740TL

7. Kategori: 285TL

8. Kategori: 270TL

İstanbul Süper Amatör ve 1. Amatör ertelendi​

İstanbul Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig'in başlama tarihleri ötelendi.
TFF'den yapılan açıklamada "Lisans bölge müdürlüğünde yaşanan yoğunluk sebebiyle kulüplerimizin lisans işlemlerinde sorun yaşamamaları adına sezon planlaması güncellenmiş olup Süper Amatör Lig'in 8 Ekim, 1.Amatör Lig'in 15 Ekim tarihinde başlamasına karar verilmiştir. U16 Ligi 1 Ekim tarihinde başlayacaktır" denildi.

Futbol böyle yönetilecekse vay halimize,deplasman seyircisine yasak, liglerin başlaması geçikir,rezerv lig başlar bitirilir.

Gençlerbirliği'nden flaş açıklamalar! İrfan Can, Arda Güler ve Taylan...​

Gençlerbirliği'nden flaş açıklamalar! İrfan Can, Arda Güler ve Taylan...

Niyazi Akdaş, yeni teknik direktörleri Taşkın Aksoy'un imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Fenerbahçe'de oynayan genç oyuncu Arda Güler'in sonraki satışından payından vazgeçmek için sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'la para konusunda anlaşamadıklarını belirtirken, İrfan Can Kahveci için ise Başakşehir Futbol Kulübüyle yapılan sözleşmenin kayıp olduğunu kaydetti.

Altyapıdan Fenerbahçe'ye sattıkları Arda Güler'in sonraki satışından payı konusunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'la bir görüşme yaptığını anlatan Akdaş, "Fenerbahçe'yle konuştum belli miktar istedim. Ali Koç'la görüştüm. İstediğimizin yarısını teklif etti. Kabul etmedik. Teklif ettikleri paraya vermek istemedim. Şimdi tekrar görüşeceğiz, uygun bir miktarda anlaşırsak bu payı vereceğiz." dedi.

Akdaş, Fenerbahçe'ye sattıkları bir başka genç isim Emir Ortakaya'nın da sonraki satışından yüzde 20 paylarının olduğunu söyledi.

"Benim bildiğim İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesinde sonraki satıştan yüzde 25 pay vardı"

Niyazi Akdaş, vefat eden kulübün efsane başkanı İlhan Cavcav döneminde Medipol Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci ile ilgili de konuştu.

İrfan Can'ın 2017'de İstanbul ekibine transfer olduğunu o dönemde de kendisinin yönetimde yer aldığını hatırlatan Akdaş, şunları kaydetti:

"Benim bildiğim İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesinde sonraki satıştan yüzde 25 pay vardı. Rahmetli Cavcav’ın zamanında imzalanmıştı. Kulüpte böyle bir sözleşme bulamadık, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Göksel (Gümüşdağ) Bey'e 'Siz de var mı sureti?' diye, 'Yok öyle bir sözleşme imzalamadık.' dedi. Aslında Başakşehir'in Fenerbahçe'ye satışından yüzde 25’imiz vardı. İki kulüp arasındaki sözleşme var ama hep mağdur Gençlerbirliği oluyor. Hatta o zamanki genel sekreterimiz Sinan Gürsoy, 'Biz bunu imzaladık.' diyor ama yok ortada."

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'yi Başakşehir Futbol Kulübünden 2021 yılında 7 milyon avro bonservis bedeliyle transfer etmişti.

"Taylan Antalyalı davasını kazanacağımıza inanıyorum"

Niyazi Akdaş, eski oyuncuları Taylan Antalyalı'yla ilgili davanın devam ettiği bilgisini de vererek, "Abdurrahim Albayrak bu durumu genel kurula anlattı. Taylan Antalyalı konusunda davayı kazanacağımıza inanıyorum ve faizleriyle alacağımız 3 milyon lirayı bulur. Ondan sonra oyuncu, Erzurumspor ve Galatasaray'a bir dava daha açacağız." açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın yeni yönetimiyle bu konuyu görüşmediklerini de belirten Akdaş, "Galatasaray'la yeni uzlaşma olabilir. Şu an için bir girişim yok. Bir ara Erzurumspor'un avukatı 'Başkanla anlaştınız' diye aramış, böyle bir şeyin olmadığını söyledim." ifadelerini kullandı.

Transfer yasağı hakkında

Niyazi Akdaş, transfer yasağının devam ettiğini ve ara transfer döneminde bu yasağı kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Transfer yasağını kaldıracağımızı düşünüyorum. Kaldırmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Gençlerbirliği sırf benim değil Ankara'nın kulübü. Ankara'nın değerli bir markası. Cumhuriyetten önce kurulduk. Taraftarıyla, camiasıyla, Cumhuriyet ilkelerini benimsemiş bir kulüp. Transfer yasağına konu olan 2 milyon 650 bin avro önümüzdeki miktar. Arkadan da bir 1 milyon avro daha gelecek. Devraldığımızda avro 8-10 liraydı, şimdi kur katlandı."

Bu arada kötü 1 planlama değil ama şampiyonluk için 1 takım kurulmazdı bu sene olduğu gibi.Geleceğe yatırımlık oyuncular alınırdı genel olarak..
büyük takımlarda başarıyı geri plana atıp sadece yatırım transferlerine yönelmek çok tehlikeli bir düşünce bence, ufak bir demosunu geçen sezon gördük. başarıya odaklı kadro kurup yatırım ve geliştirme işini biraz yan plan olarak yapmak lazım. real madrid bunu çok doğru yaptı mesela, modric, benzema, kroos gibilerle başarıyı sağlayıp genç yeteneklerle desteklediler. aksi durumda geçen sezonki gibi sadece çömezlere galatasaray gibi büyük bir takımın sorumluluğunu yüklersen ne o gençlerde gelişim sağlarsın ne de doğru bir planlama yapmış olursun. kısacası başarıyı hiçbir zaman geri plana atma lüksümüz yok, atarsak büyüklüğümüzü kaybederiz.

Derbi için flaş karar!​

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı açıklandı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan duyuruda "Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olacak, söz konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

"Fenerbahçe karşılaşmasında sadece Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlar bilet satın alabilirler.

02.10.2021 tarihinden itibaren Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır.

Karşılaşmaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir.

Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olacak, söz konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır."

Bilet Fiyatları

VIP 100: 4.580TL

VIP 101 - 126: 3.800TL

1. Kategori: 1.540TL

2. Kategori: 1.400TL

3. Kategori: 1.130TL

4. Kategori: 995TL

5. Kategori: 915TL

Kapalı Üst 840TL

6. Kategori: 740TL

7. Kategori: 285TL

8. Kategori: 270TL
ulan bizim konya maci biletlerinden ucuz gibi sanki yada bana fena yasladilar

boyleymis

1664295306178.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt