Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.527
- 6.249
- 673
Acun fener için almadı mı. Erden Timur da bizim için alır ama acununkinin milyon katı daha iyi yönetir oyuncu çıkarır.Erden niye bizim icin takim alsin yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun fener için almadı mı. Erden Timur da bizim için alır ama acununkinin milyon katı daha iyi yönetir oyuncu çıkarır.Erden niye bizim icin takim alsin yav
bilgim yok renktaş
Yusuf demirin maci birader.
Örf adet spor diye kanalı ilk defa duydum. Bir bakıyım teşekkür ediyorum efendimOrf Sport+
Evet ilkyarı 3-0 olduktan sonra iyi cevirmistik ama hakan şükür batırmıştı elimize gelen fırsatı.Son dakikalarda Hakan Şükür sıvamasaydı beraberliği alıyorduk.
abiSabri'nin frikiği direkten dönüp devamında Sabriyle Newcastle ilgilenmişti. Sonra bir araştırdılar, almadılar.
Zamanında Brezilya’dan bir kaç futbolcu almıştık. Capone,Marcio ve Bruno’ydu galiba. Nerden aklıma geldi onuda bilmiyorum.Capone efsane oynuyordu. Marcio idare eder,Bruno ilk maçında batırmıştı. Bilmem hatırlayan varmı.?
Capone arka direkte bir sürü gol atmıştı. Bruno ilk maçında şampiyonlar liginde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Harbiden yaşlanmışız üstad.Hatirlanmaz mi yafMarcio'da katki verdi rotasyonda yalniz. Final maci dahi rotasyondaydi. Diyarbakir'daki kupa finali macinda (UEFA finalinden 10 gun kadar onceydi) sure alarak yine gollerden birini atmisti. Bruno, silik bir oyuncuydu maalesef, olmadi.
Capone diger ikisinden ayri olarak efsane isler yapti, yani cok cok onemli bir oyuncuydu takim icin. Bizdeki kariyeri sonrasi Kocaelisporda oynadi diye biliyorum yaklasik 2 sezon.
En iyi "gorev adami" sagbeklerimizdendir. Yani bir Mariano degildi ama devamlilik, guc ve skora katkisi oldukca iyi bir dengedeydi, kritik goller de atmisti.