Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.060
- 22.804
- 1.433
Hücum seti izlemek istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayserispor'u Hamza hocamı yönetiyor 4 galibiyet 4 beraberlik dengeyi sağlamış.

Yabancıyı kaleden kesemeyiz Muslera iyi durumda. Nelsson'u kesemeyiz çok iyi. Boey'i kesemeyiz muazzam. Merkez bence Torreira Midtsjö Oliveira/Mata olmalı. Forvetlerimiz yabancı. O zaman tek seçenek kalıyor o da sol bek. Kazımcan yetersizse Emre Taşdemir rezerv lig maçlarında oynuyordu. Risk alacaksak oradan alalım derim. Kerem, Yunus ve Barış Alper de birbiriyle rekabet etsin. Başka türlü kuramıyorum kadroyu. Midtsjö yerine Berkan olabilir ama Midtsjö çok rahatlatıyor orta sahayı.
Yabancıyı kaleden kesemeyiz Muslera iyi durumda. Nelsson'u kesemeyiz çok iyi. Boey'i kesemeyiz muazzam. Merkez bence Torreira Midtsjö Oliveira/Mata olmalı. Forvetlerimiz yabancı. O zaman tek seçenek kalıyor o da sol bek. Kazımcan yetersizse Emre Taşdemir rezerv lig maçlarında oynuyordu. Risk alacaksak oradan alalım derim. Kerem, Yunus ve Barış Alper de birbiriyle rekabet etsin. Başka türlü kuramıyorum kadroyu. Midtsjö yerine Berkan olabilir ama Midtsjö çok rahatlatıyor orta sahayı.
Ankaragücünde geçen hafta baya kötü oynamıştıEmre kilinc neden denenmedi acaba ? Keske gonderilmeseydi de sol bek denenseydi
Emre kilinc neden denenmedi acaba ? Keske gonderilmeseydi de sol bek denenseydi
Daha az sorumluluk kaldığında Berkan sırıtmıyor bence, üçlü orta sahada da oynar ama Midtsjö kadar faydalı oynar mı tartışılır. Şundan eminim ama Kerem ve/veya Yunus kesik yemezse Berkan'ın, Emre'nin oynamasından daha çok zarar verecek.Midtsjo yerine Berkan keisnlikle hatali bir secim olur. Berkan bu takimda ortasahayi yerli olarak yedekler o kadar. Sol-bek dusunmek gerekiyor.. Diyorum yine, Umut'u almaliydik. Forvetimiz yerli olurdu..
Barış Alper'den beter durumlara düşerdi muhtemelen.Emre kilinc neden denenmedi acaba ? Keske gonderilmeseydi de sol bek denenseydi
Daha az sorumluluk kaldığında Berkan sırıtmıyor bence, üçlü orta sahada da oynar ama Midtsjö kadar faydalı oynar mı tartışılır. Şundan eminim ama Kerem ve/veya Yunus kesik yemezse Berkan'ın, Emre'nin oynamasından daha çok zarar verecek.
aslında hiçbi sorun yok yerli konusunda.yunus ve keremden kurtulmak istiyor,berkandan şüphen varsaYabancıyı kaleden kesemeyiz Muslera iyi durumda. Nelsson'u kesemeyiz çok iyi. Boey'i kesemeyiz muazzam. Merkez bence Torreira Midtsjö Oliveira/Mata olmalı. Forvetlerimiz yabancı. O zaman tek seçenek kalıyor o da sol bek. Kazımcan yetersizse Emre Taşdemir rezerv lig maçlarında oynuyordu. Risk alacaksak oradan alalım derim. Kerem, Yunus ve Barış Alper de birbiriyle rekabet etsin. Başka türlü kuramıyorum kadroyu. Midtsjö yerine Berkan olabilir ama Midtsjö çok rahatlatıyor orta sahayı.
icardi hazır olmayan haliyle kaç kere savunma arkası kosu yaptı.mata ile de iyi anlaştıTrabzonspor'da Maxi Gomez pivot forvet görevini baya iyi yapmış bizim pivot forvetimiz sırtı dönük top tutamıyor onu geçtim oyuna katkısı yok. Bence sorun buradan başlıyor bizim forvetlerin oyuna girmesi lazım sadece gol olarak değil sırtı dönük alıp rakip stoperlerin dengesini bozması gerekiyor.
beyaz gomlekten siyaha gecmis okan hoca!Macin 5.dakikasinda okan hocanin gs hocasi olup olmadigi tartisilmaya baslanmjsti
Icardi bunları yapması için alındı ama Wanda'nın ayrılacağını tahmin edemezdik Kayseri maçında sahada olmalı maçı çözer bugün hatta 60'dan sonra girseydi bence rakip 10 kişiyken skoru aldırırdı ama işte mental olarak toparlanması lazım.icardi hazır olmayan haliyle kaç kere savunma arkası kosu yaptı.mata ile de iyi anlaştı