GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa hali sahadan geliyom

Screenshot_20221002-104045_WhatsApp.webp

Bir sonraki maç Kerem ve Yunus'u yedeğe çekip gözdağı vermek gerek. Ligin en az gol atan takimiyiz. Kerem ve Yunus'un kaçırdığı onlarca pozisyon var. Biraz da bu kadroyla oynayalım. Yedekler göstersin kendini. Bazı oyuncular da yedek kalırsa akılları başları9na gelir belki.

Okan
Boey Nelson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Midjtsö
Barış Alper mata Rachica
Mertens

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hacı niye 4 turkle oynuyorsun

Abdülkerim yeri garanti zaten
Sol bekte pva ve dubouis abartılı fark yaratan oyuncular değil yerine kim oynarsa oynasın en az o kadar katkı verir zaten
Kazımcan veya Emre Taşdemir sol bekte mutlaka yazılmalı Yunus uzun bir süre yedek kalmalı yerine form durumuna göre Rashica veya Yusuf Demir gelmeli

Mertens,Mata,Gomis nöbetçi golcü olmalı max 20 dk oynamalılar

Berkan’ı formda tutmalıyız 60 dan sonra Oliveira yerine oyuna alıp yabancı değişiklikleri için elimizi rahatlatmamız lazım

Barış Alper formayı keremden almalı kerem kadar kötü oynayamaz diye düşünüyorum

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Kazım(Emre)

Torreira Oliveira

Rashica Yusuf Barış

İcardi

Kadroyu şöyle kursan kontenjana takılmadan tüm değişikliklerini rahatlıkla yaparsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Barisin daha iyi oldugu kanat sag, rashicanin sol. 2si oynarsa bu şekilde olmalı

Yerli kadromuz cok dar. Suan berkan ve bay disinda sahaya atabilecegimiz bir adam yok. Taylani kilinci akbabayi begenmem ama en azindan biri kalabilirdi. Neden hepsi yollandi anlamadim
Taylan kilinc akbabanin yapacagini baran, hamza da yapar yav. Böyle bakarsak bi bk olmaz bizde. Artik hoca korkmadan denemeli

Taylan kactane bireysel hatadan gol yedirdi? Baran da yedirir en fazla. Yani yerli olarak bakiyorsak pek bi arti eksi göremiyorum bunlarin arasinda

Bixim 433 ü denememiz lazım, kanat oyuncumuz yok boşuna çabalıyoruz merteensinde en verimli olduğu sol forvette oynaması lazım. Üçlü ortasahadada berkan oynar

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de böyle düşünüyorum ama orta üçlüyü torreira,miço,sergio yapsak daha iyi olur gibi. solbeki bir şekilde yerli yapalım derim. mertens de sol forvette kendini bulur bence

Berkani her turlu orta sahaya monte etmeye mecburuz. Yoksa 40 mac yunus-mertens-kerem izleriz. Ligi de 5. bitiririz.

Sakatligi yoksa Emre Tasdemir solbek olmali. Vallahi cekilir çile degil

Karamsarliga gerek yok. Okan Hocam bu macta formda degildi. Makul degisikliklerle maci kazanabilirdik. Gorece zor fiksture ragmen zirveden kopmadik. Maksimum 3 puan uzaktayiz. Bu ay 3 kolay mac var, 9 puan alip Bjk-Basaksehir maclarina odaklanacagiz.

fmde oyuncu yoksa yapay zeka 2-3 tane gri oyuncu ekliyo sana oyun kitlenmesin diye 1-2 türk sakatlansa okan hocama gri oyuncu verecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt