- 20 Haziran 2011
- 60.877
- 69.241
- 4.758
Sa hali sahadan geliyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı niye 4 turkle oynuyorsunBir sonraki maç Kerem ve Yunus'u yedeğe çekip gözdağı vermek gerek. Ligin en az gol atan takimiyiz. Kerem ve Yunus'un kaçırdığı onlarca pozisyon var. Biraz da bu kadroyla oynayalım. Yedekler göstersin kendini. Bazı oyuncular da yedek kalırsa akılları başları9na gelir belki.
Okan
Boey Nelson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Midjtsö
Barış Alper mata Rachica
Mertens
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 değil 5 yerli var Alper'i unutmuşsunHacı niye 4 turkle oynuyorsun
Veteran kovalayacaksak sinir boyle kalsinDiğer yandan bu sezon belli ki bunun sancısını çekeceğiz ama yabancı sınırını kaldırtabilirsek eğer gelecek sezondan itibaren en avantajlı takım biz oluruz.
Barisin daha iyi oldugu kanat sag, rashicanin sol. 2si oynarsa bu şekilde olmalıAbdülkerim yeri garanti zaten
Sol bekte pva ve dubouis abartılı fark yaratan oyuncular değil yerine kim oynarsa oynasın en az o kadar katkı verir zaten
Kazımcan veya Emre Taşdemir sol bekte mutlaka yazılmalı Yunus uzun bir süre yedek kalmalı yerine form durumuna göre Rashica veya Yusuf Demir gelmeli
Mertens,Mata,Gomis nöbetçi golcü olmalı max 20 dk oynamalılar
Berkan’ı formda tutmalıyız 60 dan sonra Oliveira yerine oyuna alıp yabancı değişiklikleri için elimizi rahatlatmamız lazım
Barış Alper formayı keremden almalı kerem kadar kötü oynayamaz diye düşünüyorum
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazım(Emre)
Torreira Oliveira
Rashica Yusuf Barış
İcardi
Kadroyu şöyle kursan kontenjana takılmadan tüm değişikliklerini rahatlıkla yaparsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün biri anadolu takimi gibi oynuyoruz dedi ne sosyal medyaymış ya
Taylan kilinc akbabanin yapacagini baran, hamza da yapar yav. Böyle bakarsak bi bk olmaz bizde. Artik hoca korkmadan denemeliYerli kadromuz cok dar. Suan berkan ve bay disinda sahaya atabilecegimiz bir adam yok. Taylani kilinci akbabayi begenmem ama en azindan biri kalabilirdi. Neden hepsi yollandi anlamadim
ben de böyle düşünüyorum ama orta üçlüyü torreira,miço,sergio yapsak daha iyi olur gibi. solbeki bir şekilde yerli yapalım derim. mertens de sol forvette kendini bulur benceBixim 433 ü denememiz lazım, kanat oyuncumuz yok boşuna çabalıyoruz merteensinde en verimli olduğu sol forvette oynaması lazım. Üçlü ortasahadada berkan oynar
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkani her turlu orta sahaya monte etmeye mecburuz. Yoksa 40 mac yunus-mertens-kerem izleriz. Ligi de 5. bitiririz.
yahu bundan medet ummayın allah aşkına. Taylan bile bundan daha faydalıdır.Sakatligi yoksa Emre Tasdemir solbek olmali. Vallahi cekilir çile degil
Bu kafayla gidersek zor. Hocamizin artik karar verme zamanı geldi.