GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim oyun açısından gram umutsuzluğum yok. hocaya çok ses çıkarmıyorum o yüzden. beni bireysel performanslar endişelendiriyor. sazı eline alıp takımı şampiyon yapacak eleman yok hücumda. son 2 şampiyonluğumuzda böyle değildi sürekli öne çıkan isim/isimler vardı.

size o tarz performansı hayal ettiren bir topçu var mı mevcut kadroda
Mertensi onun icin aldik fizik olarak da bitik degil oyun zekasini da biliyoruz lakin teknigi hususunda soru isaretlerim var ne bilim mata gibi bir kadife bilek degil iste hatta onun yarisi kadar bile etmez atletiklik gidince en elzem ozelliklerden biri olmali aslinda ama siradan duruyor sanki bisiler

benim oyun açısından gram umutsuzluğum yok.. beni bireysel performanslar endişelendiriyor. sazı eline alıp takımı şampiyon yapacak eleman yok hücumda. son 2 şampiyonluğumuzda böyle değildi sürekli öne çıkan isim/isimler vardı.

mevcut kadroda o tarz performansı hayal ettiren bir topçu yok-bana göre
nasıl yok yaw mertens gayet öyle bi adam

hatta mata da öyle oturtabilirsek 11e

PvA da Marmaris e gitmiş.Torriera ise Floransa da heralde hepsi izin gününde normal olarak İcardi gibi,bir yerlere gitmişler.
9E52DE63-B7C0-4402-A8FD-302F4E3B20D7.webp

nasıl yok yaw mertens gayet öyle bi adam

hatta mata da öyle oturtabilirsek 11e
kağıt üstünde var üstat ona lafım yok. ben biraz hayal kırıklığına uğradım artık 7 haftadan sonra.
mata da şuan gomis gibi son 30dk topçusu gibi geldi biraz. hazırlık maçında yükselmiştik ama dün 20.dkda falan yakın kameradan gösterdiler nefes nefese kalmıştı. ilk11 topçusu olması için zaman gerecek o kesin o zaman farklı konuşabiliriz

Mertensi onun icin aldik fizik olarak da bitik degil oyun zekasini da biliyoruz lakin teknigi hususunda soru isaretlerim var ne bilim mata gibi bir kadife bilek degil iste hatta onun yarisi kadar bile etmez atletiklik gidince en elzem ozelliklerden biri olmali aslinda ama siradan duruyor sanki bisiler
valla 9'a geçtiğinde takımı alıp sırtlamazsa şampiyonluk yolundan uzaklaşırız. os falan oynamamalı artık. tek umudumuz 9a geçtiğinde çoşması

PvA da Marmaris e gitmiş.Torriera ise Floransa da heralde hepsi izin gününde normal olarak İcardi gibi,bir yerlere gitmişler.
Ekli dosyayı görüntüle 179742
Bizim burda kasap olan 1 abi Türkiye Maçları'ndan parayı kazandı.Şimdi Antalya'da tatil yapıyo.Hikaye falan da atıyo yattan falan kiralamış benden de gece kulübü önerisi istiyodu oraları iyi bildiğim için :D Ben de dedim bizi çağırman abi falan filan böyle hikayeler görünce benim de canım çekiyo :D Ailesiyle gitmiş ama adam değişik işler peşinde :D

valla 9'a geçtiğinde takımı alıp sırtlamazsa şampiyonluk yolundan uzaklaşırız. os falan oynamamalı artık. tek umudumuz 9a geçtiğinde çoşması
bilmiyorum da devre arasinda ondeki ikili kombinasyonlar baya degisecek gibi duruyor

Mertens-Mata
Oynarss Icardi-Mertens veya Icardi-Mata gibi gibi denemeleri sikca gorucez bence

Sefer devre arasina kadar toparlanamazsa ki oyle gozukuyor gider gibi duruyor su kombinasyonlardan biri tutarsa o bolgeye pek transfere gerek kalmaz he yok tutmazsa veya Icardi sacmaliklarina devam ederse 9-10 bolgesine bir topcu daha arariz

kağıt üstünde var üstat ona lafım yok. ben biraz hayal kırıklığına uğradım artık 7 haftadan sonra.
mata da şuan gomis gibi son 30dk topçusu gibi geldi biraz. hazırlık maçında yükselmiştik ama dün 20.dkda falan yakın kameradan gösterdiler nefes nefese kalmıştı. ilk11 topçusu olması için zaman gerecek o kesin o zaman farklı konuşabiliriz
önceki maçlarda sergio oynadığı için aşırı geri geliyordu senin de bildiğin gibi.

dün midjö-torreira oynayınca ilerde bi tık daha fazla kalıp atakların içinde kalabildiğini gördük çoğu pozisyonumuzda vardı. ben niyeyse hala umutluyum fizik olarak bitik gözükse hiç olmaz ümidim fakat dediğim gibi önceki haftalarda çok geri koşturduğumuz için fazla verim alamadık bence. yerli kuralı saçmalığı olmasa sola atar çok da rahat ederdik aslında da yapacak bir şey yok.

bana göre forvetlerin güncel durumu kepaze olduğundan en mantıklısı mertensi forvet oynatmak.

dün gomis-mata değişikliğinden sonra baya iyiydik bence mertensin önde olduğu formasyonda.

hepimiz golün geleceğine inanmışızdır sanırım o sürede.

Tam havaya giriyoruz milli ara, sonra o bitiyor bay haftası, bay bitince de dünya kupası başlayacak. Şu fikstürü bir salın da GS'yi izleyelim kardeşim. Bir de habire y. gibi deplasmanlara gidip duruyoruz. Yeter ulan
Şu an yokuş çıkıyoruz. Yokuş aşağı gittiğimizde kimse tutamayacak. tabi Okan hoca aklini başına alirsa

önceki maçlarda sergio oynadığı için aşırı geri geliyordu senin de bildiğin gibi.

dün midjö-torreira oynayınca ilerde bi tık daha fazla kalıp atakların içinde kalabildiğini gördük çoğu pozisyonumuzda vardı. ben niyeyse hala umutluyum fizik olarak bitik gözükse hiç olmaz ümidim fakat dediğim gibi önceki haftalarda çok geri koşturduğumuz için fazla verim alamadık bence. yerli kuralı saçmalığı olmasa sola atar çok da rahat ederdik aslında da yapacak bir şey yok.

bana göre forvetlerin güncel durumu kepaze olduğundan en mantıklısı mertensi forvet oynatmak.

dün gomis-mata değişikliğinden sonra baya iyiydik bence mertensin önde olduğu formasyonda.

hepimiz golün geleceğine inanmışızdır sanırım o sürede.
katılıyorum ama işte yer yer iyi oynaması gün sonunda karın doyuruyor mu kararsızım. 0gol0asist can sıkıcı. bundan sonra mertens'i santrafor oynatmaktan başka bir çare kalmadı ztn. pedroyu alamadığımız için aldığımız adamı belki 1500dk falan oynatmayı hayal ederken devre arasına kadar full oynatacağız muhtemelen. yaş 35 inş üstesinden gelir inş. yoksa işimiz cidden yaş

yalniz her konuda fizik diyolar da 50 yasinda topculari alirsan cok beklersiniz fiziksel olarak maclari kaldiracaklarini;D takimin yarisi son 20 dklik topcu ama ilk 70i kim oynicak belli diil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt