GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Galatasaray taraftariyla ilgili yaziyorum,hangi oyuncumuz dayak yedi gecmis yillarda

Dayak yiyen tek oyuncu riera onu da melo dövdü

Elestirdigim nokta zaten bu,rakip takim taraftarlarin yaptigi sacmaliklari bizlerde yapmaya basladik sosyal medya araciligi ile

Bunun ortasi yok yani az önce de antep macinin örnegini verdim 10 kisi ile 11’e 11 mis gibi oynadik ama mactan sonra bok atanlar vardi oynanan oyuna sence bu normal mi

Elestiri tabiki olacak olmali da dunku macla ilgili bende diyorum zaten yanlis degisiklikler yapildi 80. Dakika dan itibaren ama oyun olarak gömülecek bok atilacak bu takim dan hic bir halt olmaz diyecek seyler yoktu cunku neredeyse 50 defa takip ceza sahasinda topla bulustuk yani baskili bir oyun oldugunu gösterir bu,mertens atsa yunus’un sutu gol olsa torreira’nun topunu kaleci cikarmasa mac 0-3 bitse yine bok atilacakti

Kim bilir daha neler görecegiz ne sacmaliklar okuyacagiz elestiri adi altinda
Herkes istiyor ki takım makine gibi işlesin ama nu makine gibi işlemek için zamanlar gerekiyor. Takım şu ana kadar oynadığı her maçta oyuna hükmetmiş, oyunu giderek gelişmiş ve ışık veriyor. Tek sorunumuz ilerde atakları iyi bitirememek bunun da nedeni kanatlarımız ve Mertens dahil oyuncuların gol yapması gereken pozisyonları atamaması. Bunlarda çözülecek Mertens o neredeyse boş kale olan pozisyonda gol yapacak , Kerem- Yunus yabancı sınırı dolayısıyla çözümü en zor olan kısım ama artık hoca da burada bir karar verecek. Çok fazla skor odaklıyız gayet iyi oynadık maçta Okan hocanın maçta hatası orta sahayı Torreira- Midtsjö'yü çıkartıp boşaltmasıydı orada orta sahaya Berkan'ı atıp Midtsjö yerine Kerem yerine Rashica, Yunus yerine de Barış değişikliği yapmalıydı. O değişikliklere kadar gayet iyiydik.

sami 21 yaşında
images - 2022-06-15T234926.716.webp

Yunus Yusuf Mertens
Icardi

yahut

Yunus Yusuf Rashica
Mertens​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt