GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dubua kesilip acil kazım berkan falan biri konulmalı. dubua savunmada iyiydi ama hücumda yine koca bir hiçti. pvadan hiçbir artısı yok yani, adamın orjini sağ bek yapacak bişeyi de yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sefer
mertens-sergio-barış
toreyra-miçö
berkan-apo-nelson-boey
muslera

kayseri maçına şöyle çıkalım. benim artık bu kanatlara tahammülüm kalmadı. berkanı sahte bek gibi kullanıp miçö ileri çıktığında ortasahaya çıkarabiliriz. hücum yerleşiminde zaten apo sol bek gibi konumlanıyor, bence pek bi sorun yaşanmaz​

Bu herif üstünden sana da iyi yürüdüler 😂
gereksiz bir durumdu. geçen sene penaltısız 20 küsür gol atan adamı bedava 1 sene kiralayalım dediğimiz için linç yedik. yerine aldığımız mega über ultra platinium santraforlarıyla mutluluklar diliyorum onlara.

gereksiz bir durumdu. geçen sene penaltısız 20 küsür gol atan adamı bedava 1 sene kiralayalım dediğimiz için linç yedik. yerine aldığımız mega über ultra platinium santraforlarıyla mutluluklar diliyorum onlara.

Çok yanlış bir forvet politikası izledik 3 tane benzer tarz ceza sahası oyuncusu aldık 2si direk golcü biri de sözde servisciydi kağıt ustunde en ise yaramayani sayesinde şampiyonluk yarışında öndeyiz..
Mohammedi tutup umut bozoku bile alsak bundan daha iyi olurdu..Açıkçası benim İcardiden de pek bir beklentim yok..

Çok yanlış bir forvet politikası izledik 3 tane benzer tarz ceza sahası oyuncusu aldık 2si direk golcü biri de sözde servisciydi kağıt ustunde en ise yaramayani sayesinde şampiyonluk yarışında öndeyiz..
Mohammedi tutup umut bozoku bile alsak bundan daha iyi olurdu..Açıkçası benim İcardiden de pek bir beklentim yok..
bozok'u o maliyetle kimse istemezdi ben dahil ama adamın yerine aldıklarımızda da çok iş olmayınca keşke alsaymışız diyor insan. yabancı sınırında da esneklik katardı baya. bu kadar zora düşmezdik

Extra galibiyet alamadik, aksine extra puan kaybettik. Neredeyse şampanya patlatacagiz. O zaman her zorlu deplasmana 1 puan yazalim. En az 5 puan daha alabilirdik ve bu kanatlarla işimiz cok zor.

Hojlund'u ya da onun gibisini avusturya ya gitmeden denk getirmek lazım.
transfer döneminde bu gencoyu yazmıştım. hakkında yazılanlar ve istatistikleri iyiydi ama 1 kere bile açıp izlemedim

transfer döneminde bu gencoyu yazmıştım. hakkında yazılanlar ve istatistikleri iyiydi ama 1 kere bile açıp izlemedim
Kendileri 4m a yeni almış, bize 10 dan aşağı vermezler. Umarım MO dan para gelirde biraz kazanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt