Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.271
- 18.436
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shamar dun guzel 1 gol atmis
gereksiz bir durumdu. geçen sene penaltısız 20 küsür gol atan adamı bedava 1 sene kiralayalım dediğimiz için linç yedik. yerine aldığımız mega über ultra platinium santraforlarıyla mutluluklar diliyorum onlara.Bu herif üstünden sana da iyi yürüdüler![]()
PvA da Marmaris e gitmiş.Torriera ise Floransa da heralde hepsi izin gününde normal olarak İcardi gibi,bir yerlere gitmişler.
Ekli dosyayı görüntüle 179742
gereksiz bir durumdu. geçen sene penaltısız 20 küsür gol atan adamı bedava 1 sene kiralayalım dediğimiz için linç yedik. yerine aldığımız mega über ultra platinium santraforlarıyla mutluluklar diliyorum onlara.
bozok'u o maliyetle kimse istemezdi ben dahil ama adamın yerine aldıklarımızda da çok iş olmayınca keşke alsaymışız diyor insan. yabancı sınırında da esneklik katardı baya. bu kadar zora düşmezdikÇok yanlış bir forvet politikası izledik 3 tane benzer tarz ceza sahası oyuncusu aldık 2si direk golcü biri de sözde servisciydi kağıt ustunde en ise yaramayani sayesinde şampiyonluk yarışında öndeyiz..
Mohammedi tutup umut bozoku bile alsak bundan daha iyi olurdu..Açıkçası benim İcardiden de pek bir beklentim yok..
tam mertens golü
tam mertens golü
genco santraforların piyasası çok yüksek yayılsonu için fakir haaland ı bulmak lazım
Hojlund'u ya da onun gibisini avusturya ya gitmeden denk getirmek lazım.genco santraforların piyasası çok yüksek ya
hojlund ve hollandan ispanyaya giden eleman direk çift haneye gitti
transfer döneminde bu gencoyu yazmıştım. hakkında yazılanlar ve istatistikleri iyiydi ama 1 kere bile açıp izlemedimHojlund'u ya da onun gibisini avusturya ya gitmeden denk getirmek lazım.
Kendileri 4m a yeni almış, bize 10 dan aşağı vermezler. Umarım MO dan para gelirde biraz kazanırız.transfer döneminde bu gencoyu yazmıştım. hakkında yazılanlar ve istatistikleri iyiydi ama 1 kere bile açıp izlemedim
![]()
Hugo Cuypers - Oyuncu profili 2025
Hugo Cuypers, 28, Belçika ➤ Chicago Fire FC, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 7 Şub 1997, Liège, Belçikawww.transfermarkt.com.tr