GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaret sayarım reis genelde bu konuda paylaşıyoz :D Haaland meselesine gelirsek Kupon'dan dolayı değil Manchester Unitedlıyım da ondan :D
derin konular konuştuğumuz mesajlarda da paylaş. h.içi bi 10 lira oynamak isterim
United ı severim ama kendi etti kendi buldu aveller.

Orta sahada bu kadar kaliteli isim varken, bek rotasyonunda Pva, Boey, Dubois varken, Muslera gayet de formundayken, bu mevkilere yerli koyamayiz.

Kerem ile Yunus oynamasın demek kolay ama pratiğe dökmek çok zor.

Bu iki oyuncuyu da kazanma yoluna gitmeliyiz şampiyon olmak istiyorsak.

Hayır yerine oynayacak oyunculardan da net katkı alabilecegimiz meçhul. (Barış, Raşit ve Yusuf)

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Midtsjø
Yunus Mata Kerem
Mertens
Artık ideal onbir de bu olmalı. Mata ve Mertens varsa onbir çıkar. Miço da efsane top kapiyor. Oliviera malesef kulübeye.

Yunus ve Kerem'in kulaklarını çekip, bir de Mata ile görelim bakalım.

Orta sahada bu kadar kaliteli isim varken, bek rotasyonunda Pva, Boey, Dubois varken, Muslera gayet de formundayken, bu mevkilere yerli koyamayiz.

Kerem ile Yunus oynamasın demek kolay ama pratiğe dökmek çok zor.

Bu iki oyuncuyu da kazanma yoluna gitmeliyiz şampiyon olmak istiyorsak.

Hayır yerine oynayacak oyunculardan da net katkı alabilecegimiz meçhul. (Barış, Raşit ve Yusuf)
Galatasaray bu oyuncuları kazanmak için daha ne yapmalı üstat? Maaşlarinda iyileştirme konuşuluyor. Kötü oynamalarına rağmen kenara alınmıyorlar. Herkes kesiliyor bunlar hala oynuyor Gs daha ne yapsın? Biraz da onların çaba göstermesi gerekmez mi

Maç içinde, Mata/Mertens hangisi yorulursa Gomis/Sefer ile değiştirebiliriz.

Yusuf veya Rashica'yi sokmak istersek de birini yine Mata/Mertens'ten oyunda kalanın yerine, diğerini de, Berkan-Miço ile kombine edeceğiz.

Barış Alper Yılmaz için bir sorun yok. Oliviera için de sorun yok.

Bu takım bu sekilde oynar. Başka ihtimal yok.

lc.webp

Galatasaray bu oyuncuları kazanmak için daha ne yapmalı üstat? Maaşlarinda iyileştirme konuşuluyor. Kötü oynamalarına rağmen kenara alınmıyorlar. Herkes kesiliyor bunlar hala oynuyor Gs daha ne yapsın? Biraz da onların çaba göstermesi gerekmez mi
Orası öyle. Bu arada ben kazanalım demiyorum dikkat edersen. Kazanmak zorundayız diyorum. Tercih yok zaruret var yani malesef.

Bu yunus ve kerem konusu beni cok sinir ediyo.daha bunlara sans vermemiz gerektiğini yazip,17 sinde barcelona gormus yusufa ve bundesliganin icinden gecmis rashiacaya ne yapacagi mechul demeyin ya.videolarini izleyin gorun bari.rashica milli takimindaki son 5-6 macta 3 asist mi ne yapti.kestigi ortalara bi bak bakalim

Orası öyle. Bu arada ben kazanalım demiyorum dikkat edersen. Kazanmak zorundayız diyorum. Tercih yok zaruret var yani malesef.
bu zaruret pahalıya patlayacak bize. maç başına 35-40 top kaybı yapıp işin üretkenlik tarafında da yokları oynayan 2 topçuyu nereye kadar taşıyacağız bakalım. ofansif adam top kaybediyorsa üretken olmalı. terazinin iki kefesi de aleyhimize işliyor. tabloya bakınca bu haftaya kadar iyi idare etmişiz diye düşünüyorum

Hicte kazanmak zorunda degiliz su an
Nasıl değilsin?

Okan
Abdülkerim
Emin
Kazımcan
Taşdemir
Berkan
Barış
Kerem
Yunus

9 tane yerli oyuncumuz var. Buradan 3'lu kombine etmek zorundayız. Kerem ve Yunus oynamasın diyorsun kaldı 7 oyuncu. Abdülkerim ile bir kontenjan harcadın kaldı 6 oyuncu. Nasıl yapacağız? O 6yuncudan nasıl bir ikili cikaralim ki Yunus-Kerem yerine Raşitsa ve Yusuf oynasın?

Muslera'yi kesemezsin, adam hem formda hem yüksek maliyetli hem takımın kaptanı. Boey formda, Dubois ve Pva gibi toplam üç majör beki yedeğe atıp, Kazımcan ya da Taşdemir ile oynayamazsin. Nelsson'u kesip Emin'i de oynatamazsin.

Bir tek Berkan kalıyor geriye, onu da oynatirsan, Torriera, Oliviera, Mata üçlüsünden birini bozmak zorunda kaliyorsun.

Şimdi anlatabildim umarım.

Ben de bayılmıyorum Yunus ve Kerem'e. Bir maç iki maç rotasyon da edilebilirler ama kadro planlamamız gereği UZUN VAADEDE ideal onbirde gayet mecburuz kendilerine.

Bu benim şahsi görüşüm tabi.

Bu yunus ve kerem konusu beni cok sinir ediyo.daha bunlara sans vermemiz gerektiğini yazip,17 sinde barcelona gormus yusufa ve bundesliganin icinden gecmis rashiacaya ne yapacagi mechul demeyin ya.videolarini izleyin gorun bari.rashica milli takimindaki son 5-6 macta 3 asist mi ne yapti.kestigi ortalara bi bak bakalim
Yunus da geçen sene bu ligin içinden geçiyordu.

Ayrıca ben bu oyunculara kötü demiyorum ki, tabiki de şans verilebilir, verilecektir de. Ancak beklentiyi pek büyütmemek lazım bence.

rashica mertens yunus/bay
midtsjo torreira sergio
berkan abdülkerim nelsson boey
muslera

form durumuna göre mata ve yusuf da girip çıkabilir bu kadroya.

Berkan'ı oynatmak zorundayız

bu zaruret pahalıya patlayacak bize. maç başına 35-40 top kaybı yapıp işin üretkenlik tarafında da yokları oynayan 2 topçuyu nereye kadar taşıyacağız bakalım. ofansif adam top kaybediyorsa üretken olmalı. terazinin iki kefesi de aleyhimize işliyor. tabloya bakınca bu haftaya kadar iyi idare etmişiz diye düşünüyorum
Barış Alper'e daha fazla süre verilebilir. Ya da sağ kanadı arkalı/önlü Boey-Dubois yapabiliriz sanki.

Ama sol kanadı bir türlü çözemiyorum. Resmen kara delik oldu orası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt