- 22 Ağustos 2010
- 32.942
- 37.767
- 3.033
Ayrıca Raşit pure kanat oyuncusu ama Yusuf daha on numara gibi bence. İçeri kat ederek adam eksilterek gitmeyi seviyor aynı Yunus gibi. Kanatta çok verim alabileceğimizi düşünmüyorum Yusuf'tan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bozok'u o maliyetle kimse istemezdi ben dahil ama adamın yerine aldıklarımızda da çok iş olmayınca keşke alsaymışız diyor insan. yabancı sınırında da esneklik katardı baya. bu kadar zora düşmezdik
Ayrıca Raşit pure kanat oyuncusu ama Yusuf daha on numara gibi bence. İçeri kat ederek adam eksilterek gitmeyi seviyor aynı Yunus gibi. Kanatta çok verim alabileceğimizi düşünmüyorum Yusuf'tan.
sanki benzemayi önermiş dimi barisHemen havaya girme
Rashica devre arası gönderilir gibi geliyor şu saçma sınır yüzünden adamı izleyemeyecegiz gibi ..Son 10 dkl oynatarak bir verim alma ihtimalimiz yok ..
Yusuf bizim topcumuz olduğu için hoca her fırsatta onu deneyecektir
Bence Yusuf, Mata ile rotasyon edilmeli.Rashica devre arası gönderilir gibi geliyor şu saçma sınır yüzünden adamı izleyemeyecegiz gibi ..Son 10 dkl oynatarak bir verim alma ihtimalimiz yok ..
Yusuf bizim topcumuz olduğu için hoca her fırsatta onu deneyecektir
Bence Yusuf, Mata ile rotasyon edilmeli.
60 dk Mata, 30 dk Yusuf, ya da skora, rakibe ve iç/dış saha durumuna göre 60 dk Yusuf, 30 dk Mata gibi.
Rakamları atıyorum tabi![]()
sence dunyada hicbi takim atlamazken biz niye icardiye yogunlastik bu kadar?Temenni olarak yazmıyorum ama bence şöyle bir planlama olacak devre arasında..
Rashica ve sefer gider İcardiden de çok verim alamayıp 1 forvet ararız diye düşünüyorum.. Mata ve Yusuf 10 numara olur yeni forvet gelir kanat rotasyonu da mertens-kerem-yunus-bay şeklinde olur..
Benim devre arası en çok istediğim isim 6 ay kiralık Rıdvan yılmaz neredeyse hiç şans bulamıyor elimizi epey rahatlatır..
İlk 7 hafta hiç oynamamış bir İcardi var bir de dünya kupası arası olacak adamı asla gömmek istemiyorum ama olacaklar da az buçuk belli ..İzin zamanı niye gittin diye kizamazsin kimseye de adam zaten yaz ayını belirsizliklerle geçirdi bize fayda sağlamak amacında olsa ekstra birşeyler yapip o farkı kapatmaya çalışırdı diye düşünüyorum...
Yine de bir izleyip görmek lazım
Bütün transfer döneminin Oliviera'ninn sözleşme şartları ile birlikte iki kötü kararindan biri oldu.sence dunyada hicbi takim atlamazken biz niye icardiye yogunlastik bu kadar?
a) akillanmamak
b) sova kacmak
c) diger (yorum belirtmek zorunludur)
Yunus hadi yine top tutabiliyor, zaman zaman adam eksiltebiliyor. Kerem'e atılan bütün toplar duvara çarpıp dönüyor gibi. First touch sıfır. Acil toparlanmali.Oyundan memnun kaldık mı? Kerem ve yunus olmasa net daha akıcı bir oyun oynarız ama en çok kerem etkiliyor takımı acilen çözüm bulunmalı.