GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsstore gibi aptalca bir oluşum dünyada az görülür.
K023-E88098-211-2_large.jpg

şunu
6011a332ae298bad4119872b.jpg
şu formata çevirmek varken saçma sapan renk ikilisiyle sunmak ne bileyim.

Tarih kokutun kardeşim şu ürünlere. 2000 formasını tekrar üretip satın.
Mağazacılık konusunda bu kadar berbat yönetilen bir marka olamaz
Alttaki fotoğraf sonradan renklendirilmiş. Renk tonunun öyle olduğunu sanmıyorum.

Ama daha fazla retro ürün çıkabilir. Dursun'un ilk döneminde 89, 2001, 2005 formaları falan çıkmıştı. Arttırılmalı

Alttaki fotoğraf sonradan renklendirilmiş. Renk tonunun öyle olduğunu sanmıyorum.

Ama daha fazla retro ürün çıkabilir. Dursun'un ilk döneminde 89, 2001, 2005 formaları falan çıkmıştı. Arttırılmalı
Renklerin öyküsü:

"Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu." Buna karşılık kuruculardan Bekir Sıtkı, söz konusu renklerin Gül Baba'nın II.Beyazıt'a verdiği sarı ve kırmızı güllerden esinlendiğini ileri sürer.

Aslına bakarsan olması gerken o zaten

Renklerin öyküsü:

"Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu." Buna karşılık kuruculardan Bekir Sıtkı, söz konusu renklerin Gül Baba'nın II.Beyazıt'a verdiği sarı ve kırmızı güllerden esinlendiğini ileri sürer.

Aslına bakarsan olması gerken o zaten
Fotodaki renk tonu tarif ettiğin tonlara uymuyor ki. Kırmızısı bordoya çalmıyor siyahımsı bir şey. Ayrıca formalarda yıllarca düz sarı kırmızıyı kullanmışız asıl renklerimiz yerine.

Fotodaki renk tonu tarif ettiğin tonlara uymuyor ki. Kırmızısı bordoya çalmıyor siyahımsı bir şey. Ayrıca formalarda yıllarca düz sarı kırmızıyı kullanmışız asıl renklerimiz yerine.
Yav onda elbette renkler daha koyulaştırılmış vişne çürüğüne daha çok kaymış gibi, orjinalinde öyle olamaz tutmaz zaten. Ortam ışıklandrması, lens kalitesi, ekrandan ekrana da bu görüntü değişir bu arada. Ama dediğin gibi forma renk olarak olmasa da metro esintiler sunmalı aslında bunu da demek istedim orada.
Günümüze uygun bir Metin Oktay forması değil de o dönemin orijinalliğini yansıtacak ürün yok satar.
Bunu özel tasarım olarak eski ustalardan birine elle yaptırtırsan premium retro kategorisinde formada daha pahalıya satarsın.

Forma olarak da kulüp renkleri olarak da roma stilinde koyuya kaymak gerekiyor.

Boş adamlara engeli basarım uğraşmam hadi selametle :money:
Ah kahroldum mert S. Y. bane engel basacakmış şimdi hayatımda büyük eksiklik olacak forumu ben bırakıyorum a dostlar.
Ukala ukala her salatalığa koşacağına boş adamlığı kendinde ara.

Yangının geçince engelimi aç mahrum kalma yazılarımdan az bilgin artar.

Sacha bir sekilde kendini fransaya sokabilirse nelssonla birlikte premier lige komik sayilacak paralara gideceklerdir.
Ingilizleri daha çok işin içine çekmek gerekir.
Hic biri olmasa nelsson yakin gelecekte premier lig yapacak o yuzden serbest kalma bedeli 35 civarina cikarilmasini istemistik.
Boyle fırsat 10 yılda bir gelir.

Bu arada scout mentalitesi böyle fırsatlar doğurabilen bir sistem daha çekirdekten yetiştirmeyi öğrenebilirsek kar marjini yukari çekeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt