GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
166 top kaybi nedir abi? Bukadar top kaybedersen maglubiyet kacinilmaz olur

Hoca, oyuncular sallamamis bu maci belli
Tdmiz yok dedim destek ver dediler

Takıma sürekli izin verip yanlış yapıyo dedim senmi bilicen okanmı dediler

Düzgün idman yapılmıyo dedim sen ne anlarsın dediler

Kazımcan futbolcu değil dedim adama alphonso davies dediler

Okan benim meaajları okusa rahat şmp oluruz ama o kabiliyet bile yok onda

Vasat herifleri efsane,yerli,vefa diye diye yutturdular senelerce

Müstehak bize

Erman toroglu ifaba göre dogruymus ama aslinda futbolunu ruhuna aykiriymis. Yine yanlis cünkü hakem yoruma da birakiyorlar pozisyonlari. Birde vucuttan carpma var. Her türlü yanlis karar.

Tdmiz yok dedim destek ver dediler

Takıma sürekli izin verip yanlış yapıyo dedim senmi bilicen okanmı dediler

Düzgün idman yapılmıyo dedim sen ne anlarsın dediler

Kazımcan futbolcu değil dedim adama alphonso davies dediler

Okan benim meaajları okusa rahat şmp oluruz ama o kabiliyet bile yok onda

Vasat herifleri efsane,yerli,vefa diye diye yutturdular senelerce

Müstehak bize
Forumda diyenlerden birisi konusunda fikrim var. Hatta sen mi bilcen okan mi dedigin yerde bir isim parladi beynimde ama kim oldugunu söylemeyecegim.
:asd:

Hocanın oynatmak istediği şablona uygun oyuncular arayıp bulmak yerine, olası en yüksek CV ye sahip 'yıldız' oyuncu peşinde koşulunca başarı büyük tesadüflere kalıyor haliyle...

Ha, Okan Hocanın net bir şablonu varmış gibi durmuyor; ayrıca kulübün futbol aklı olarak gerekli yönlendirmeleri yapamamış olması da kendisine eksi yazar elbette...Fedakar çabalarını takdir ediyor olsam da Erden Bey' in yürüttüğü transfer politikasını doğru bulmadığımı birkaç kez ifade ettim diye bozguncu diyen oldu. Taraftarın ''Ne kadar çok yıldız, o kadar iyi'' anlayışı doğru bir önerme değil...

Umarım azami sayıda oyuncu bir an önce form tutar, oyun da oturur da toparlanabilir takım...

Oyun kalitesinin yükselmesi icin fizik kalitesinin yükselmesi şart. Ikili mücadelelerin büyük bir bolumunu rakip takim oyuncuları kazanıyor ve orta sahayı çok kolay gecip bizim ceza cezasına yaklaşıyorlar. Boyle olunca ne ofansif nede defansif bir oyun kalitesi tutturmak mümkün.

Oyun kalitesinin yükselmesi icin fizik kalitesinin yükselmesi şart. Ikili mücadelelerin büyük bir bolumunu rakip takim oyuncuları kazanıyor ve orta sahayı çok kolay gecip bizim ceza cezasına yaklaşıyorlar. Boyle olunca ne ofansif nede defansif bir oyun kalitesi tutturmak mümkün.
Aslinda bu maca kadar fizik kalitesi iydi. Ne olduysa bu macta oldu ama bukadar top kaybedersen piskolojik olarak da yoruluyorsun normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt