GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri'nin ilk golünde Boey'e yapılan faulü geçtim o pozisyonda golü atan Gavranovic'in ofsayt olduğuna dair herkesle her iddiasına bahse girerim. Göstermelik bir çizgi çizdiler onu da bir kez gösterdiler beinsports denen adi kuruluş dün bizim mağlubiyetimizi kafalarına koymuşlardı zaten hakemlerle birlikte Erden Timur'dan ses seda yok hani bir ara biz aklınıza gelen gelmeyen her yerdeyiz diyordu nerede şimdi

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kadro şampiyon olmuyor maalesef, kadroyu oturtmamız lazım bir an önce.

2-3 sene önceki gibi 1 maç mostafa 2 maç diagne 2 maç halil sonra tekrar mohammed

2 maç emre kılınç 1 maç feguli 1 maç babel

bu şekilde gitmez bu iş.

en önemli şey bu bence artık.
En buyuk korkum buydu kadro zenginligi bazen cok iyi bir sey degil

Aynen Umut. Yani sunu atliyor herkes.. Bu cocuk henuz 20 yasinda (yada 19) yani gelistirilmesi cok daha mumkun ve tecrubeye ihtiyaci var. Ben Okan Hoca'nin yerinde olsam israrla oynatirdim ve onundeki adama da tenkinlerde bulunurdum. Tamam fener deplasmani vs belki farkli dusunebiliriz, hazir olmayabilir ama yinede ben panik havasi sezmedim bana bu duyguyu vermedi. Oldukca olgun pas alisverisleri yapti ve bence gorece en az ama en az pas hatasi yapan 1-2 isimden biriydi. Dedigin gibi son dakika harika otesi uzun bir pasla asist yapabilirdi gol olsa. Onundeki isim cok onemli ve ona yardim edebilecek biri olmali. Bu cok net Mertens degil asla degil.
Bayagi panik yapti yav. Her press yediginde bocaladı.
Defansif anlamda feci durumda, ofansı idare eder pva'dan daha yararlıydı hatta. Bize dengeli adam lazım orada.

Okan hoca doğru 11i birtürlü bulamadı, kafası karışık. Takım oturması lazım, eğer uyumlu11i bulamazsa sezon biter bizimiçin. Tudorlu dönemde sırf doğru (uyumlu) 11i bulduk diye 2 sene şampiyon olduk. Sonra Terim yeni yapılanma diye o uyumu bozunca hızlı düşüş. Geçen sene zaten her maç farklı 11 farklı deneme vardı. Şimdiye kadar Okan hoca bazı doğruları görmüş olmalıydı. Bana göre Torera Sergio ikilisi çok uyumlu orayı mecbur kalmadıkça bozmanalı. Merteens bu kadroda ya 10 nunara ya forvet oynar. Kazımcan ısrar edilebilir ki mecburuz buna, yunus olmuyor belli ki sağda Yusuf, Rashita ikilisinden biri, Solda Kerem, yunus, barıştan biri oynar. Aslında ideal kadroya çok az kaldı iş okan hoca nın elinde, bu kadro bu oyundan çok daha iyi potansiyele sahip.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FfIh2G_XkAQ_ATP

Var bir hayalimiz.

Haftaya rezil alanya 3 tane sallar bize heriflerin defosuyla ilgili hiç önlem ve taktik belirtisi olmaz mal mal söveriz.
10 gün içinde okanın tahtı sallanır

Okan
Boey
Nelsson
Abdul
Pva/Dubois
Torreira
Oliveira
Rashica/Yusuf
Mertens/Mata
Kerem/Yunus
Icardi

11 boyle olmali form durumlarina gore.

Hakem hatalarından müzdarip olduğumuz doğru ancak hoca, böyle rezil bir oyundan ötürü hicap duymayıp, hakemlerden başka bir şey konuşmayarak sorumluluktan kaçıyor. Onuncu hafta itibariyle ne kadro istikrarı var, ne oyunda bir ışık, ne de herhangi oyuncudan bireysel performans alabiliyor. -plase Boey-

Dokunuş yapmalı. Ligin başındaki puan kaybı tolere edilir ama umut yok.

Dün Kazımcan güven vermedi ama takım olarak rezalettik. Kredisi olmalı biraz daha. Hemen hemen herkes kötüydü.
İcardi de bu kafayla devam ederse ısrar etmenin gereği yok. Zaten ucuz bir bedelle kiralık geldi. Devre arasında şutlanabilir. Hazırlık maçlarındaki Seferovic'i görebilsek takımın oyununu çok değiştirirdi ama ne oldu bu adama bilmiyorum.
Rashica - Yusuf'lu bir ilk 11 bence bizi ileriye götürecek. Yusuf 10 no, Rashica sağda oynamalı. Solda Yunus/Kerem/Barış değişmeli oynar.

Galatasaray'ın futboldan anlamayan insanlar tarafından yönetildiğini gösteren tablo.
_________________ GOL ASİST
• Mauro İcardi 0 0
• Haris Seferoviç 0 0
• Bafetmbi Gomis 4 0
• Dries Mertens 0 0
•Mbaye Diagne 5 1

Trendyol irfan can kerem atiba 3 lusuyle reklam cekiyor kazanan irfan gosteriliyor. Nasil boyle seye izin veriliyor cok ilginc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt