GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan'ın bence bu maç değerlendirmek doğru olmaz takım 160'a yakın top kaybı yapmış orta sahada Midtsjö bile tonla pas hatası yaptı Torreira da aynı şekilde kötüydü. Mesela yediğimiz 2. golde bomboş pozisyonda Yunus topu kaptırdı takım hazırlıksız yakalandı ve golü yedik. Ben ilk yarı Mertens'in 1 kez bek rakip bek oyuncusunun peşinden koşup Kazım'a yardıma geldiğini görmedim sol çizgide sürekli 2'ye 1 kaldı. Mertens de fiziksel olarak kanat futbolcusu olamayacağını bir kez daha gördük o da bu konuda hatalı değil bence hoca 20'nci dakika da Mertens'i çıkarıp oraya Rashica'yı almalıydı.
Kesinlikle katılıyorum Kazımcan ın pozisyon almaları ne kadar sıkınıtılıysa topla çıkarken Midtsjö ve Yunus un yaptığı saçma sapan top kayıpları da o kadar canımı sıktı. Mertens in kanat oynaması da çok yanlıştı ama Kazımcan neden oynadı dün? Mertens & Mata ikilisini Icardi nin arkasında birlikte kullanabilmek için değil miydi demek ki çok da işe yarayan bir plan değilmiş

Bence Oliveira nın yerine Midstjö nün oynaması gibi, Mertens in kanat oynayıp Mata-Icardi-Mertens üçlüsünün aynı anda sahada olması gibi veya Kazımcan ın sol bek oynaması gibi saçma sapan değişiklikleri bir kenara bırakıp Kasımpaşa-Antep-Konya maçlarında olduğu gibi ideale en yakın 11 ile sahaya çıkıp bununla devam etmekten yanayım

Bu takımın omurgasında Sergio Oliveira nın alternatifi olabilecek hiçkimse yok bunu son kazandığımız Kasımpaşa-Antep-Konya maçlarında da gösterdi dün sonradan oyuna girip tek başına hücum organizasyonları yaparken de gösterdi. Bu takımda sol bek olduğundan emin olduğumuz tek 1 oyuncu var geldiği günden beri eleştirsem de bu adam Pva. Bizim kadro listesini açıp 100 kişiye en iyi 3 yerli oyuncuyu seç desek 99 tanesi Kerem-Yunus ve Abülkerim üçlüsünü seçer, Kerem ve Yunus un kötü oynadığına hak ettikleri gibi kesik yemelerine katılıyorum da bu adamların yerine 3. olarak sahaya sürmeye çalıştığımız adamlar Okan-Berkan veya Kazımcan olunca Kerem ve Yunus ikilisine razıyım bek açıkçası ah keşke elimizde Cengiz-Çağlar veya Salih Özcan filan olsa da Kerem Yunus ikilisine mecbur kalmasak ama eldeki malzeme bu maalesef teknik ekip ve yönetim yerli oyuncu konusunda yanlış bir planlama yaptı

Kesinlikle katılıyorum Kazımcan ın pozisyon almaları ne kadar sıkınıtılıysa topla çıkarken Midtsjö ve Yunus un yaptığı saçma sapan top kayıpları da o kadar canımı sıktı. Mertens in kanat oynaması da çok yanlıştı ama Kazımcan neden oynadı dün? Mertens & Mata ikilisini Icardi nin arkasında birlikte kullanabilmek için değil miydi demek ki çok da işe yarayan bir plan değilmiş

Bence Oliveira nın yerine Midstjö nün oynaması gibi, Mertens in kanat oynayıp Mata-Icardi-Mertens üçlüsünün aynı anda sahada olması gibi veya Kazımcan ın sol bek oynaması gibi saçma sapan değişiklikleri bir kenara bırakıp Kasımpaşa-Antep-Konya maçlarında olduğu gibi ideale en yakın 11 ile sahaya çıkıp bununla devam etmekten yanayım

Bu takımın omurgasında Sergio Oliveira nın alternatifi olabilecek hiçkimse yok bunu son kazandığımız Kasımpaşa-Antep-Konya maçlarında da gösterdi dün sonradan oyuna girip tek başına hücum organizasyonları yaparken de gösterdi. Bu takımda sol bek olduğundan emin olduğumuz tek 1 oyuncu var geldiği günden beri eleştirsem de bu adam Pva. Bizim kadro listesini açıp 100 kişiye en iyi 3 yerli oyuncuyu seç desek 99 tanesi Kerem-Yunus ve Abülkerim üçlüsünü seçer, Kerem ve Yunus un kötü oynadığına hak ettikleri gibi kesik yemelerine katılıyorum da bu adamların yerine 3. olarak sahaya sürmeye çalıştığımız adamlar Okan-Berkan veya Kazımcan olunca Kerem ve Yunus ikilisine razıyım bek açıkçası ah keşke elimizde Cengiz-Çağlar veya Salih Özcan filan olsa da Kerem Yunus ikilisine mecbur kalmasak ama eldeki malzeme bu maalesef teknik ekip ve yönetim yerli oyuncu konusunda yanlış bir planlama yaptı
Oliveira Adana ve Kayseri maçlarında 11'de oynamalıydı yürüse bile top ayağındayken rakip topu alamıyor baskı da yese doğru kullanıyor. Kazımcan konusunda bence denemeye devam etmeliyiz dün ki takımda kötüleri saysak ona sıra gelene kadar tonla kişi olur mesela son topta Abdülkerim golü atsa bugün kötü futbola rağmen Kazımcan'ın muhteşem ortasını konuşuyor olacaktık. Bence dün ki sorun tamamen orta sahadan kaynaklandı Oliveira girdikten sonra Rashica ile beraber orayı toparladı Kazımcan'ın performansını da yukarıya çekti.

Takım aşırı kötü ilerlemeyi bırak gerileme var resmen. Sonumuz nasıl olur bilmiyorum bu gidişle ilk 5 e girersek iyi.
Aynı anda herkesin bu kadar kötü olmasının takımda saçma sapan denemeler yapılmasına bağlıyorum. Şimdiye kadar aldığımız son galibiyetlerde takımı yönlendiren omurgada Oliveira varken Torreira sadece defansif aksiyonlarda bulunup kaptığı topları olabildiğince temiz arkadaşlarına buluşturuyordu şimdi son 2 maçtır Torreira Midtsjö ikilisi oynarken takımın orta sahadaki organizasyonu ciddi ciddi düştü Torreira hücum aksiyonlarına filan kalkışmak zorunda kaldı

Her ne kadar beğenmesem de Pva defansın solunda üçlü gibi kalıp, geriden topla çıkma konusunda organizasyon konusunda takımın defansına ciddi yardımcı oluyordu o kenara çekildiğinden beri Boey hem önlü arkalı oynayıp hem organizasyon işlerine kalkışmak zorunda kalıyor saçma sapan top kayıplarını filan izliyoruz

35 yaşına gelmiş en son 2018 yılında filan sol açık gibi oynamış Mertens den yeniden sol açık oyuncusu çıkartmaya çalıştık

Öyle veya böyle hazırlık dönenimde sağlam başlamış bir Seferovic vardı golcülüğünden ziyade servis özelliği sayesinde ciddi anlamda hücum tarafını işletebiliyordu ama ligin ilk 2-3 maçına Seferovic peş peşe golleri kaçırıp Gomis kurtarıcı olarak girdiği maçlarda golü bulunca bir anda Seferovic kendini oyuna bile giremezken buldu. Bu takımın 5 metre koşmaya mecali kalmamış Gomis veya maç içerisinde 2-3 kere topla buluşan Icardi üzerinden bir hücum planı kurması mantıklı gelmiyor bana açıkçası

Midtsjö çıkıp 1 maç iyi oynayınca Sergio Oliveira peşindeki 2 maç kendini yedek bulmasın, Gomis bir-kaç maç sonradan oyuna girip takımı kurtardıysa Seferovic silip atılmasın, +1 yabancı kullanalım diye sol bek olduğundan emin olmadığımız bu maça kadar kadroya gireemeyen Kazımcan ilk 11 bulmasın kendini bir anda. Bu gibi saçma sapan değişiklikler yüzünden kaybediyoruz ne kaybettiysek bana kalırsa

Açıkçası kadromuzu biraz gereğinden fazla şişirdik sonuçta bu sezon Avrupa kupasında değildik. Çok fazla oyuncu demek daha fazla süre dağıtma problemi ve hangi oyuncunun kullanılacağı konusunda daha çok kafa karışıklığı demek. Kadromuz aslında son gün transferlerine kadar kısıtlı görünüyordu ama bence son gün transferlerini biraz fazla yaptık. Yani aslında bizim Mertens ve Torreira transferlerinden sonra sadece 1 forvet ve 1 tane de kanat oyuncusuna ihtiyacımız vardı. Buraya yapılacak 2 transferi çok üst düzey seviyede yapabilseydik şu anda çok daha ideal ve görev dağılımının belli olduğu bir kadromuz olabilirdi. Umarım Okan hoca bu geniş kadroyu iyi şekilde kullanabilir çünkü istikrarlı bir 11 oynatması kolay değil bu oyuncu kalabalığıyla. Rotasyonu iyi ve kaliteli şekilde yapabilmemiz gerekiyor bu sezon eğer bunu sağlarsak ligde hala kaybedilmiş bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Oliveira Adana ve Kayseri maçlarında 11'de oynamalıydı yürüse bile top ayağındayken rakip topu alamıyor baskı da yese doğru kullanıyor. Kazımcan konusunda bence denemeye devam etmeliyiz dün ki takımda kötüleri saysak ona sıra gelene kadar tonla kişi olur mesela son topta Abdülkerim golü atsa bugün kötü futbola rağmen Kazımcan'ın muhteşem ortasını konuşuyor olacaktık. Bence dün ki sorun tamamen orta sahadan kaynaklandı Oliveira girdikten sonra Rashica ile beraber orayı toparladı Kazımcan'ın performansını da yukarıya çekti.
Kazımcan ın sol önde oynayıp içerde Icardi-Mertens gibi oyuncuları topla buluşturması dün yaptığı gibi Abülkerim gibi oyunculara havadan servis yapması sol bek oynamasından daha mantıklı geliyor bana renktaşım açıkçası. 90+5 oynanırken güzel bir orta kesti ceza sahasına eyvallah, işin hücum tarafında çalışkandı tamam da diyorum ki 50-55 dakika içerisinde sadece Kazımcan durması gereken yerde olmadığı için 6 tane net pozisyon kalemizde izledik bunların hiç mi bir önemi yok sizin için. Gerçekten işin defans tarafı bu kadar önemsiz mi Gscimbom ailesi için bir tek ben mi kafayı takıyorum bu kısma çok merak ediyorum

Tamam Kazımcan oynadığı için +1 yabancı kullanıyoruz ilerde, o +1 yabancı kullanınca takım hücumda uçuşa mı geçti olur da maç içerisinde bir tane de güzel orta çıkarırsa herşeyi silip atalım mı

Abülkerim o golü atsaydı berabere biterdi diye düşünmekten ziyade neden Kayseri deplasmanına 50-55 dakika içerisinde 5-6 tane net gol pozisyonu verdik kalemizde buna kafa yormak gerekiyor bana kalırsa. Şaka bir yana 55. dakika oynanırken 3-0 4-0 filan geriye düşmüş olabilirdik dünkü maçta bunu hiç düşünmüyor musunuz renktaşım o zaman 90+5 oynanırken Kazımcan ın açtığı orta Abdülkerim in vurduğu kafayı konuşabilecek halimiz bile olmazdı

bize çelme takmak için özenle ayarlanmış fikstür ve umduklarını başardılar. yönetim uyumaya devam etsin
Yav nereyi umduklarini basardilar haftaya 1 galibiyet ile zirveye ortak olursun yine.
Totale bakarsan umduklarinı basaramadiklari icin ekstra var devreye giriyor.
Başaramayacaklar.
Şu önümüzdeki 3 haftayi da minimum zararla atlatıp yönetim ve takım oturup dk arasını çok iyi değerlendirip hazır hale gelmek için çalışmalar yapılmalı. Hepi topu 4 oyuncu gider kalanları hazır hale getirirsin ama okanla bu ümidim yok.
Hakemler ve federasyon bir yana bizim kendimize verdiğimiz zarar daha fazla.

Saha içindeki saçmalıklarımız ayrı bir dert ama hakem ve fikstür işleri tam bir skandal.Göz göre göre son dört sezondur bir takım belirleyip onu şampiyon yapmaya çalışıyorlar.Bu sezon da Cumhuriyet'in yüzüncü yılı ve seçim ayağına bu kendini yıkılmayan son kale zanneden loser camiayı şampiyon yapacaklar belli ki... Yönetim de sesini çıkarmıyor çünkü çıkarsa daha da beter hale getireceklerini tahmin ediyor muhtemelen.Ülke ülke değil ki bildiğin kabile düzeni...

Yav nereyi umduklarini basardilar haftaya 1 galibiyet ile zirveye ortak olursun yine.
Totale bakarsan umduklarinı basaramadiklari icin ekstra var devreye giriyor.
Başaramayacaklar.
Şu önümüzdeki 3 haftayi da minimum zararla atlatıp yönetim ve takım oturup dk arasını çok iyi değerlendirip hazır hale gelmek için çalışmalar yapılmalı. Hepi topu 4 oyuncu gider kalanları hazır hale getirirsin ama okanla bu ümidim yok.
Hakemler ve federasyon bir yana bizim kendimize verdiğimiz zarar daha fazla.
yav bizi şampiyonluktan etmeyi başardılar demiyorum. puan kayıpları yaşamamızı, bize çelme takmayı amaçlıyorlardı onu başardılar diyorum. iki maçta 5 puan kaybetti diye tabiki 9.haftada hiç bir büyük takım şampiyonluktan olmuş olmuyor zaten

Maçı izlemediğim için çok yorum yapamıyorum ama yorumlardan okuduğum kadarıyla Oliveira'nın önemi anlaşılmış herhalde. Onun dışında Twiiter'da sadece hakem pozisyonlarını gördüm ve yine penaltımız verilmemiş ve attığımız verilmeyen gol neye göre verilmediğini anlamadım kötü oynadık herhalde en azından istatistikler bunu gösteriyor ama bu hakemlerin yönetimi net her şeyi belli ediyor artık. Onun dışında Okan hocanın yorum - eleştirilerin çok etkisinde kaldığını düşünüyorum bu da büyük takım TD'si için ciddi eksi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt