Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.795
- 19.402
- 2.193
Kesinlikle katılıyorum Kazımcan ın pozisyon almaları ne kadar sıkınıtılıysa topla çıkarken Midtsjö ve Yunus un yaptığı saçma sapan top kayıpları da o kadar canımı sıktı. Mertens in kanat oynaması da çok yanlıştı ama Kazımcan neden oynadı dün? Mertens & Mata ikilisini Icardi nin arkasında birlikte kullanabilmek için değil miydi demek ki çok da işe yarayan bir plan değilmişKazımcan'ın bence bu maç değerlendirmek doğru olmaz takım 160'a yakın top kaybı yapmış orta sahada Midtsjö bile tonla pas hatası yaptı Torreira da aynı şekilde kötüydü. Mesela yediğimiz 2. golde bomboş pozisyonda Yunus topu kaptırdı takım hazırlıksız yakalandı ve golü yedik. Ben ilk yarı Mertens'in 1 kez bek rakip bek oyuncusunun peşinden koşup Kazım'a yardıma geldiğini görmedim sol çizgide sürekli 2'ye 1 kaldı. Mertens de fiziksel olarak kanat futbolcusu olamayacağını bir kez daha gördük o da bu konuda hatalı değil bence hoca 20'nci dakika da Mertens'i çıkarıp oraya Rashica'yı almalıydı.
Bence Oliveira nın yerine Midstjö nün oynaması gibi, Mertens in kanat oynayıp Mata-Icardi-Mertens üçlüsünün aynı anda sahada olması gibi veya Kazımcan ın sol bek oynaması gibi saçma sapan değişiklikleri bir kenara bırakıp Kasımpaşa-Antep-Konya maçlarında olduğu gibi ideale en yakın 11 ile sahaya çıkıp bununla devam etmekten yanayım
Bu takımın omurgasında Sergio Oliveira nın alternatifi olabilecek hiçkimse yok bunu son kazandığımız Kasımpaşa-Antep-Konya maçlarında da gösterdi dün sonradan oyuna girip tek başına hücum organizasyonları yaparken de gösterdi. Bu takımda sol bek olduğundan emin olduğumuz tek 1 oyuncu var geldiği günden beri eleştirsem de bu adam Pva. Bizim kadro listesini açıp 100 kişiye en iyi 3 yerli oyuncuyu seç desek 99 tanesi Kerem-Yunus ve Abülkerim üçlüsünü seçer, Kerem ve Yunus un kötü oynadığına hak ettikleri gibi kesik yemelerine katılıyorum da bu adamların yerine 3. olarak sahaya sürmeye çalıştığımız adamlar Okan-Berkan veya Kazımcan olunca Kerem ve Yunus ikilisine razıyım bek açıkçası ah keşke elimizde Cengiz-Çağlar veya Salih Özcan filan olsa da Kerem Yunus ikilisine mecbur kalmasak ama eldeki malzeme bu maalesef teknik ekip ve yönetim yerli oyuncu konusunda yanlış bir planlama yaptı