GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kralex nasil olur kuzen
Ciddiyim.
fc6025e6ec4700ba082f51f2285c46fd.jpg

Vitor Pereira şu an Corinthians'ın 13 yıllık kupa hasretini bitirmeye çalışmakla meşgul. Çarşamba gecesi finale çıkıyor takımı da Libertadores potasında. Hiçbir yere gitmez, Corinthianslılar da gayet memnun zaten.

Vitor Pereira şu an Corinthians'ın 13 yıllık kupa hasretini bitirmeye çalışmakla meşgul. Çarşamba gecesi finale çıkıyor takımı da Libertadores potasında. Hiçbir yere gitmez, Corinthianslılar da gayet memnun zaten.
Hem fenerden intikam alacak hem de hanimi jesusla hasret giderecek. Koşa koşa gelir.

Şu futbol ortamı bu kadar rezalet olmasa 4 sene üst üste sampiyonduk ki terim i en çok eleştirenlerden biriyim..3 yıldır bizi mahvettiler biz hangi ara bu kadar sahipsiz kaldık gerçekten anlayamıyorum.. Konyaspor kadar sesimiz çıkmıyor..

Bakin bu sezon Giresun maçında ilk yarıda emre akbaba pozisyonu ve Kayseri deplasmanından penaltılar verilse sadece minimum 4 puan fazlamız vardı ve liderdik mac eksiğimize rağmen.. Ts ye umraniye antep kayseri maçında yapılan kıyaklara falan bile girmiyorum hiç.. Sadece bizi bicip diğer maçları adil yönetseler yine bi nebze ama hem bizi biçiyor adamlar hem de rakipleri kayiriyor adamlar..

Çok şey yazılır da değmez bu düzene artık..

Bu sene Fener'i şampiyon yapmak için Tff, hakemler, Tv kanalları, hükümet, VAR hepsi el ele vermiş durumda tüm kurumlar FB'nin şampiyon olması için her şeyi yapıyor her maç gözümüze soka soka gösteriyorlar bunu benim izlediğim en kirli ve her şeyin önceden belirlendiği sezon bu. Bu kararları gördükten sonra artık maç izlerken heyecanlanamıyorum bile çünkü önceden belirlendiği çok net gözüküyor bazı şeylerin ve kimse de bunu konuşmuyor.

Hakemlerle ilgili aciklama gelecek deniliyor
Gelse de bir şey değişmez çünkü değiştirecek gücümüz yok. Değişmesi için tek çara taraftarın TFF'ye yönetimle birlikte yürüyüş yapıp o TFF binasında bunu herkesin gözüne sokacak bir eylem yapmasıdır temsili olarak şeytan taşlama gibi bir taşlama olabilir mesela. Eylem şart. Yoksa TR'de hiç kimse Koç ailesinden daha güçlü olamaz bir de bunun üzerine hükümette yanında olunca açıklama yada TFF'ye gidip tepki gösterme ile hiç bir şey elde edilmez.

Okan Hoca'nin ilk yapacagi is 4 2 3 1 formatindan vazgecmek olmali. Bu formatin ileri dortlusu icin 7 8 oyuncu denedi hicbiriyle sistem islemedi, hucum oyuncularimiz bu formata uygun degil.

Mertens ilerde denemek de olabilir ama.forvetler de var. Bence oliviera 10 denenebilir deplasmanlarda vb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt