GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü maçlarımız olmuştu ama bu sezon 2 büyük umut kırıcı maç oynadık. giresun+kayseri
böyle umut kırıcı bir maçtan sonra taraftarın yangın moduna girmesi gayet normal. öyle ya da böyle herkes eskine nazaran tahammülsüz her seferinde bunu şaşırmak yerine bir yerden sonra kabullenmek lazım

Ben soyledim, BAY gectigimiz haftada da bu haftada da rakiplerimizin bazilari rahat maclar oynayacak diye. Durum kacinilmaz oldu..

Simdi puan kaybi olabilir renkdaslar, bunlar anlasilir her maci alacagiz ya da enazindan yenilmeyecegiz diyemeyiz ancak sunu kimseye anlatamazsiniz boyle kotu futbol oynayinca, o da sans hakemler vs..

Son macimiz, tarifi mumkun olmayacak derecede kotu bir oyun ile gecti. Yani bizde olusan en ufak umudum ve beklentiyi de yerle bir edecek cinstendi. Beni en cok uzen, ismine bakilarak alinmis bazi oyuncularin gercekten cok kotu durumda olmasi. Tum bunlarin ustune, teknik ve hazirlanis acisindan oturmamis bir plan gorunce daha cok kahroluyor insan. Bu takim izin yapmamali. Kas dinlenmesi, kemik yorulmasi anlamam ben, hic yoksa gelip maclari izlesinler ne durumda oldugumuzu gorsunler ve iletisimlerini attirsinlar. Kopuk kopuk oynuyoruz, sonradan girenler sahadakilerden daha iyi bu da teknik heyetin ciddiye almasini gerektiren gostergeler. Dun, 250dk oynasak en fazla 1 puan alirdik onu da belirteyim. Kayseri biz, biz Kayseri gibi oynadik hani beklenti/klup yapisi itibariyle.

oyunu hangi mantaliteyle oynuyosun doğru yayılıyor musun, takım boyu ne kadar vsvs

vitor da 3lü oynuyodu jesus da oynuyor oyunların birbiriyle alakası yok

mevzunun dizilişle falan alakası yok %1 belki etkiliyodur takılmayın bu kadar

Kaldi ki, sahada pozisyon olarak ve bolge bolge sayi olarak benzer taktikte oynuyoruz. Hatta genis 4-2-3-1 demek daha dogru. Ben bolgeye bakarim, hangi bolgede hangi tip ve sayi olarak kac oyuncu var ve bu oyuncular birbirlerinin benzeri mi ? (!) yoksa birbirlerini tamamlayarak guclendiriyor mu ? Ustune, top sendeyken ve top rakipdeyken aldigin pozisyon ve mental anlayis onemli. Kalani iste fizik. kondisyon ve oyuncu hazirlama. Gerisi hikaye..

Okan Hoca'nin ilk yapacagi is 4 2 3 1 formatindan vazgecmek olmali. Bu formatin ileri dortlusu icin 7 8 oyuncu denedi hicbiriyle sistem islemedi, hucum oyuncularimiz bu formata uygun degil.
Düzeltiyorum "ilk yapacagımız iş Okan Hoca'dan vazgecmek olmalı"

Format falan hikaye. Gol ayaklarını ceza sahasından ısrarla uzaklaştıran adama çok bile dayanmış durumdayız.
Sonra 37 yaşındaki gomiş en temel oyunda yorulmuş rakibe karşı sokarsın onunla birlikte 2 oyuncu daha girer ceza sahasını da karıştırırsın istediğini alırsın. Adam ilk yarıyı gomisle başlamak gibi çılgınlıkları var.

Mertens-icardi-rashica

İle 3lü forvet düzeninde bi oyuna geçmeliyiz. Kanat falan unut gitsin, kanattan hiçbir halt yiyemediğimizi artık görmeli hoca. Olabilidiğince oyunu daraltıp savunma çizgisini ileri çıkarmalıyız. Dar alanda toreyra ve miçö de şimdikinden daha fazla etkili olur, topu geri kazanma süremiz azalır. Gerekirse miçö yerine berkan da koyulup yabancı sınırı aşılır​

Kastamonu maçında mertensi bir de ileride deneyelim. Orda da iş görmüyorsa yedeğe çekilmeli. Sefer'in ne günahı vardı derim yoksa... İcardi de açılmazsa bizim sadık yarimiz Gomis olur...

Keşke Onye-Moha ile bu seneyi bitirseydik de seneye daha planlı hareket etseydik. Şu ikisi bence yeterliydi lig için...

rtSYJD2.jpeg

Nainggolan mactan önce sigara icti diye süresiz kadro disi kalmis

Düzeltiyorum "ilk yapacagımız iş Okan Hoca'dan vazgecmek olmalı"

Format falan hikaye. Gol ayaklarını ceza sahasından ısrarla uzaklaştıran adama çok bile dayanmış durumdayız.
Sonra 37 yaşındaki gomiş en temel oyunda yorulmuş rakibe karşı sokarsın onunla birlikte 2 oyuncu daha girer ceza sahasını da karıştırırsın istediğini alırsın. Adam ilk yarıyı gomisle başlamak gibi çılgınlıkları var.
Bence gol ayaklarini ceza sahasindan uzaklastirmaya calismiyor; gol ayaklari ceza savasi cevresinde top alamadiklari icin geriye gelip top almaya calisiyorlar. Bunun birinci sebebi kanat oyuncularinin cok etkisiz olmasi, ikinci sebebide kaptirdigimiz toplari kolayca geri kazanamamiz. Kanatlara yapabileck birsey yok, en azindan orta sahaya bir adam daha ekleyip o bolgeyi daha mucadeleci yapmamiz lazim.

Kulüp açıklama yaptı inanamıyorum.

Anladıkları dilden konuşmanın zamanı çoktan gelmişti.

"Biliniz ki sistematik olarak kurguladığınız oyunun ilk günden beri farkındayız ve bu bilinçle sezon başından beri tüm hatalarınızı teker teker not ediyoruz. Bunları ortaya koyduğumuzda bizlerin haklılığı ortaya çıkacak."

Bu saatte yapılan açıklamanın benim için hiçbir anlamı yok açıklayacaksan mesai saatleri içinde açıklayacaksın daha büyük etki yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt