GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam bence hepsi biliyordur
ca1d215c591d2356acb0b071583798d1.png

İçim acısa da maçı tekrar izledim
İlk yarıda Rakip geri oynadığında 3 kişi deparla basmaya çalışmış, arkası bomboş kalmış kaç kere, rakip de kolayca ortasahayı geçmiş
Takım boyu çok uzun
O kadar çok hem ileri hem geri koşmuşuz ki takım erken yorulmuş
İlk yarıda kanatlar yine statik kalmış, Barış Raschica girdikten sonra toparlanmış, onlar da istediklerini çok yapamamışlar ama en azından statik kalmamışlar
Mata, Mertens, Yunus baya etkisiz kalmış
Bekler iyi çalışmış ama pas / orta isabetleri çok kötü, bazı atakları bu yüzden harcamışız
Ama bunlar en azından kontraya neden olmamış
İleri ve ortada top kayıpları takım boyu uzun olmasından genelde kontrayla sonuçlanmış
Oliveira girdikten sonra atak kalitemiz bence artmış
Küçük üçgenler kurup, rakibi toplayıp, ardından topu boş alana hızlı aktarmıyoruz
Genel olarak yavaş ama telaşlı oynuyoruz
Pozisyonlarda itiraz etmiyoruz, hatta VAR beklerken Barış koluma çarptı diye arkadaşına işaret ediyor, evet dürüstüz ama karşımızdaki hakemler değil, neden malzeme veriyorsun
Arkadaşına faul yapıldığında toplu tepki göstermiyoruz
El kol faullerde toplu itiraz etmiyoruz

DK arasında yabancı sınırı kalkmalı ve yabancı VAR gelmeli. VAR konuşmaları yayınlanmalı. VAR'ın başına iki yabancı bir Türk oturmalı çünkü eminim ki zırcahil hakemlerimizin Türkçesi yoktur. Gelecek seneden itibaren yabancı dil bilmeyen hakemler alt klasmanlara yollanmalı biraz zaman ayırıp kendini geliştirsin davarlar. Dünyanın parasını götürüyorlar.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İçim acısa da maçı tekrar izledim
İlk yarıda Rakip geri oynadığında 3 kişi deparla basmaya çalışmış, arkası bomboş kalmış kaç kere, rakip de kolayca ortasahayı geçmiş
Takım boyu çok uzun

O kadar çok hem ileri hem geri koşmuşuz ki takım erken yorulmuş
İlk yarıda kanatlar yine statik kalmış, Barış Raschica girdikten sonra toparlanmış, onlar da istediklerini çok yapamamışlar ama en azından statik kalmamışlar
Mata, Mertens, Yunus baya etkisiz kalmış
Bekler iyi çalışmış ama pas / orta isabetleri çok kötü, bazı atakları bu yüzden harcamışız
Ama bunlar en azından kontraya neden olmamış
İleri ve ortada top kayıpları takım boyu uzun olmasından genelde kontrayla sonuçlanmış
Oliveira girdikten sonra atak kalitemiz bence artmış
Küçük üçgenler kurup, rakibi toplayıp, ardından topu boş alana hızlı aktarmıyoruz
Genel olarak yavaş ama telaşlı oynuyoruz
Pozisyonlarda itiraz etmiyoruz, hatta VAR beklerken Barış koluma çarptı diye arkadaşına işaret ediyor, evet dürüstüz ama karşımızdaki hakemler değil, neden malzeme veriyorsun
Arkadaşına faul yapıldığında toplu tepki göstermiyoruz
El kol faullerde toplu itiraz etmiyoruz

Tam bu noktada, o kritik paslari atacak oyuncu lazimdi bize, eldeki o isim de Oliviera idi.

Tam bu noktada, o kritik paslari atacak oyuncu lazimdi bize, eldeki o isim de Oliviera idi.

Aynen, maçtan önce de söylemiştim, Mata hamle olmalı, Oliveira’yla başlamalı diye
Yunus’un da kesilmesi gerektiğini savunmuştum, Barış en azından daha çok gole dönük ve her zaman istediklerini yapamasa da kanadı standart oynayan bir adam
Mertens’de yanıldım ama, kanatta iyi olur diye düşünmüştüm, o da çok statik kaldı kanatta

Aynen, maçtan önce de söylemiştim, Mata hamle olmalı, Oliveira’yla başlamalı diye
Yunus’un da kesilmesi gerektiğini savunmuştum, Barış en azından daha çok gole dönük ve her zaman istediklerini yapamasa da kanadı standart oynayan bir adam
Mertens’de yanıldım ama, kanatta iyi olur diye düşünmüştüm, o da çok statik kaldı kanatta

Mertens, forvet/ikinci forvet disinda bu takimda oynayamaz maalesef. Fiziken de kafa olarakta cok geride. Bu benim izlenimim ki istatistiklere de yansimis durumda. Ondan en fazla 30dk yararlanabiliriz belirli maclarda.

Onun disinda, hemfikirim, Oliviera ki bunu defalarca yazdik bu takimin en zeki en teknik oyuncusu.. Agir evet ve buna gore etrafini sekillendirirsek o defosu da azalir. O olmayinca, Torreira ve Midtsjo da fena cuvalladi cunku ikinci/ucuncu toplarda topa basip, atak yonlendirecek isim yoktu. Mata-Mertens hem ayni anda hemde 60dk oynatilmaz bunu artik anlamamiz gerekiyor.

besıktasa ve trabzona ihtiyacımız var.o yüzden yarıs içinde olmalılar.nasıl olsa rüzgar bize döndüğünde bi önemleri kalmayacak.nisan ayına kadar potada olmalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt