Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.008
- 22.745
- 1.433
Yüzde 90'ı bilmiyordur.yabancı dil bilmeyen hakem var mıymış süper ligde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzde 90'ı bilmiyordur.yabancı dil bilmeyen hakem var mıymış süper ligde?
Sanmam bence hepsi biliyordurYüzde 90'ı bilmiyordur.
Sanmam bence hepsi biliyordur
Bizi yetersiz kadro ile bu ligde şampiyon yapan 2 hoca oldu biri Eric Gerets diğeri de Lucescu.
Eksik 2 tane daha var
Hamza olabilir biri, o sene de kadro baya yetersizdi, diğerini bilemedim
DK arasında yabancı sınırı kalkmalı ve yabancı VAR gelmeli. VAR konuşmaları yayınlanmalı. VAR'ın başına iki yabancı bir Türk oturmalı çünkü eminim ki zırcahil hakemlerimizin Türkçesi yoktur. Gelecek seneden itibaren yabancı dil bilmeyen hakemler alt klasmanlara yollanmalı biraz zaman ayırıp kendini geliştirsin davarlar. Dünyanın parasını götürüyorlar.
Feldkamp sonrasi, 2007-2008 kadrosu ile gelen sampiyonluk. Serkan Calik falan ..
İçim acısa da maçı tekrar izledim
İlk yarıda Rakip geri oynadığında 3 kişi deparla basmaya çalışmış, arkası bomboş kalmış kaç kere, rakip de kolayca ortasahayı geçmiş
Takım boyu çok uzun
O kadar çok hem ileri hem geri koşmuşuz ki takım erken yorulmuş
İlk yarıda kanatlar yine statik kalmış, Barış Raschica girdikten sonra toparlanmış, onlar da istediklerini çok yapamamışlar ama en azından statik kalmamışlar
Mata, Mertens, Yunus baya etkisiz kalmış
Bekler iyi çalışmış ama pas / orta isabetleri çok kötü, bazı atakları bu yüzden harcamışız
Ama bunlar en azından kontraya neden olmamış
İleri ve ortada top kayıpları takım boyu uzun olmasından genelde kontrayla sonuçlanmış
Oliveira girdikten sonra atak kalitemiz bence artmış
Küçük üçgenler kurup, rakibi toplayıp, ardından topu boş alana hızlı aktarmıyoruz
Genel olarak yavaş ama telaşlı oynuyoruz
Pozisyonlarda itiraz etmiyoruz, hatta VAR beklerken Barış koluma çarptı diye arkadaşına işaret ediyor, evet dürüstüz ama karşımızdaki hakemler değil, neden malzeme veriyorsun
Arkadaşına faul yapıldığında toplu tepki göstermiyoruz
El kol faullerde toplu itiraz etmiyoruz
Aynen ya, Cevat Güler
Tabi çok farklı şeyler vardı o yılda, paralar ödenmiyordu, bir nevi hoca kadar oyuncular aldı o şampiyonluğu
Tam bu noktada, o kritik paslari atacak oyuncu lazimdi bize, eldeki o isim de Oliviera idi.
Aynen, maçtan önce de söylemiştim, Mata hamle olmalı, Oliveira’yla başlamalı diye
Yunus’un da kesilmesi gerektiğini savunmuştum, Barış en azından daha çok gole dönük ve her zaman istediklerini yapamasa da kanadı standart oynayan bir adam
Mertens’de yanıldım ama, kanatta iyi olur diye düşünmüştüm, o da çok statik kaldı kanatta
Bjk'yi yenelim mi.besıktasa ve trabzona ihtiyacımız var.o yüzden yarıs içinde olmalılar.nasıl olsa rüzgar bize döndüğünde bi önemleri kalmayacak.nisan ayına kadar potada olmalılar.
Danyal ne hallere dustuk yoksun ortadayap sovunu sergio
besıktasa ve trabzona ihtiyacımız var.o yüzden yarıs içinde olmalılar.nasıl olsa rüzgar bize döndüğünde bi önemleri kalmayacak.nisan ayına kadar potada olmalılar.
Los Galacticos diyebilir miyiz?