Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı izlemedim ama hakemleri paylaşıp
"Cin oldun adam çarptın, cellat oldun kele uçurdun." diye girmelerini beklerdim.
İstedikleri kadar video paylaşsınlar tescilli şikeciler şampiyonluğa atanmış bu sene sonucu değiştirebileceklerini zannetmiyorum.
Kadıköy'e de kupayı o niyetle getirdiler alarak çıktık. Hiç böyle düşünmüyorum. O sene daha karışıktı işler üstelik.
Siz takımdan değil sistemden yakındınız, ne yapsak boş dediniz. Video ile olmaz deyip futbolcular tepki koymuyor dediniz. Bana göre de aidiyet eksikliği var o seneye göre o başka da futbolcu da tepki koysa zaten deyiminizle hepsi boş, atanmış bir şampiyon var kafalarında. Ben bu çelişkiye katılmadım özetle.O zamanki takımla bu takım aynı değil.Kadro kalitesi olarak aşağı yukarı aynı görünse de camianın motivasyonu da oyuncuların aidiyeti de çok düşük o zamana göre.10 haftadır hakem katliamına uğruyoruz herkes ne olacak amaan modunda takılıyo hakem bariz hata yapıyo 1 tane itiraz eden oyuncu yok bu şekilde şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük maalesef.
ne var adam calısıyor transferler güzel olacak harita öyle gösteriyor merkür uranüs e kaktırıyor falan dedi isim olarak tatmin olduk bence.Danyal ne hallere dustuk yoksun ortada
O yıldızları monte edeceğim onlara