GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstedikleri kadar video paylaşsınlar tescilli şikeciler şampiyonluğa atanmış bu sene sonucu değiştirebileceklerini zannetmiyorum.

Kücük takimlar eskiden Fenere karsi hakem hatasina uguradinda sanki bu kadar ses yapmiyordu. Simdi artik biraz yangin yapmaya baslamislar.

Kadıköy'e de kupayı o niyetle getirdiler alarak çıktık. Hiç böyle düşünmüyorum. O sene daha karışıktı işler üstelik.

O zamanki takımla bu takım aynı değil.Kadro kalitesi olarak aşağı yukarı aynı görünse de camianın motivasyonu da oyuncuların aidiyeti de çok düşük o zamana göre.10 haftadır hakem katliamına uğruyoruz herkes ne olacak amaan modunda takılıyo hakem bariz hata yapıyo 1 tane itiraz eden oyuncu yok bu şekilde şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük maalesef.

Dünkü antrenmanın içeriği bile paylaşılmamış

Twitterda sadece resim paylaşmışlar ondada yine 5e2 oynamışlar

Çıldırıcam ya

O zamanki takımla bu takım aynı değil.Kadro kalitesi olarak aşağı yukarı aynı görünse de camianın motivasyonu da oyuncuların aidiyeti de çok düşük o zamana göre.10 haftadır hakem katliamına uğruyoruz herkes ne olacak amaan modunda takılıyo hakem bariz hata yapıyo 1 tane itiraz eden oyuncu yok bu şekilde şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük maalesef.
Siz takımdan değil sistemden yakındınız, ne yapsak boş dediniz. Video ile olmaz deyip futbolcular tepki koymuyor dediniz. Bana göre de aidiyet eksikliği var o seneye göre o başka da futbolcu da tepki koysa zaten deyiminizle hepsi boş, atanmış bir şampiyon var kafalarında. Ben bu çelişkiye katılmadım özetle.

Arkadaşlar bazen en kötü tepki tepkisizlikten iyidir. Zaten yönetim bu düzenle tek başına savaşamaz, taraftar da bir şekil organize olmalı. Baskıyı futbolculardan bekliyoruz da iç sahada taraftar ne yaptı bugüne kadar ki? Gördüğüm en vasat senemiz olabilir bu anlamda. Tribün çok önemli. Deplasman Kayseri maçına kadar fena değildi misal.

Ha haklı olarak sahadaki o coşku heyecan gazlamıyor olabilir ama hakkının yendiği durumda bunu biraz tolore edeceksin. Başka Galatasaray yok sözü lafta kalmasın diye...

Hocayı asıp kesmek yerine biraz sabır yahu, 4-4lük oynamıyoruz kabul ama yerinde Flavio Burukão olsa şimdi herkes tapıyordu ilk 9 maçından 17 puan çıkardı diye. Sabır seviyemiz ne ara kuşlar gibi düştü? Yepyeni takım var, as 11 birbirleriyle 3 maç üst üste yapmamış. Bir gün miçö/mata falan göklere çıkarılır, bir sonraki maç gömülür. Okan hocayla başladık, şimdi son dk kimi bulacaksın? Yabancı hoca gelse milletin ismine öğrenmeden devre biter. Okan Buruk yarın başak bjk’yi yenincede hiçbirşey olmamış gibi göklere çıkarılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt