GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şikecilere helal olsun anından sosyal medyada algı yapmaya baslamıslar utanc vesikası diye ,hakemlerle ilgili şimdiye kadar aptalca susmamızın cezası bunlar

koca takımda bir tane dinamik hücumcu olmaması üzücü bir realite
bugün kontra denemelerimizi izlerken gerildim

Rossa kırmızı verilebilirdi katılırım ama ben hakem olsam sarı verir geçerdim, hava topuna çıkmayacaksan ne işin vae evladım 1.90lık adamın altınfa

twitterda utanc vesikası diye başlık açmışlar bugun bazı pozisyonlar yüzünden algı yapıyor puştlar tabi ben şikecilere kızmıyorum dogru yapıyorlar bunların böyle kıçını kaldıran bizim suskun ödlek yönetim

twitterda utanc vesikası diye başlık açmışlar bugun bazı pozisyonlar yüzünden algı yapıyor puştlar tabi ben şikecilere kızmıyorum dogru yapıyorlar bunların böyle kıçını kaldıran bizim suskun ödlek yönetim
Şimdi gündemde gördüm de girmedim.
VAR olsaydı zaten atılırdı. Ya da en azından kart görürdü. Es geçmezlerdi yani. Sorun VAR zaten. Neyin kafasını yaşıyorlar. 10 haftada 9 gol diyen tezlerini ellerinden aldık diye mi bunlar. Kastamonu'dan çok onlar gocunmuş.

Bence transferi gerek yok eldeki malzemeyi iyi kullanabilirsen sampiyon olabilirsin
Oyuncu gitmediği müddetçe transfere gerek yok, devre arası oyuncu giderse ancak alınabilir o da mevkiye göre. PVA giderse ol bek alınmalı, veya Gomis- Sefer birlikte ayrılırsa 1 yerli+ 1 yabancı forvet şart olur lakin 10 no'lardan biri giderse örn: Mata transfere gerek yok hali hazırda orada fazla oyuncumuz var zaten gibi. DK arası çok şey değiştirebilir özellikle sakatlık vb. sorunlar olabilir sonuçta 30-40 günlük bir ara olacak ki sanırım bu araya 3-4 maç kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt