Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sonradan oldum safdg.gerçekten kız mısın
bi şey deniyorumcan git uyu yaw
O beyinsiz kitlenin yapacagi algidan nolurşikecilere helal olsun anından sosyal medyada algı yapmaya baslamıslar utanc vesikası diye ,hakemlerle ilgili şimdiye kadar aptalca susmamızın cezası bunlar
Ne algısı yapıyorlar.şikecilere helal olsun anından sosyal medyada algı yapmaya baslamıslar utanc vesikası diye ,hakemlerle ilgili şimdiye kadar aptalca susmamızın cezası bunlar

Ve nerede. Gidip sayfalarına kadar baktım boşuna yaw. Herhalde taraftar kitlesi yapıyor. Onlar da sazan gibi tff eleştirisine atladı. Avukatları olduğunu bilmiyorduk.Ne algısı yapıyorlar.
hakeme bakRossa kırmızı verilebilirdi katılırım ama ben hakem olsam sarı verir geçerdim, hava topuna çıkmayacaksan ne işin vae evladım 1.90lık adamın altınfa
Şimdi gündemde gördüm de girmedim.twitterda utanc vesikası diye başlık açmışlar bugun bazı pozisyonlar yüzünden algı yapıyor puştlar tabi ben şikecilere kızmıyorum dogru yapıyorlar bunların böyle kıçını kaldıran bizim suskun ödlek yönetim
şikecilere helal olsun anından sosyal medyada algı yapmaya baslamıslar utanc vesikası diye ,hakemlerle ilgili şimdiye kadar aptalca susmamızın cezası bunlar
Oyuncu gitmediği müddetçe transfere gerek yok, devre arası oyuncu giderse ancak alınabilir o da mevkiye göre. PVA giderse ol bek alınmalı, veya Gomis- Sefer birlikte ayrılırsa 1 yerli+ 1 yabancı forvet şart olur lakin 10 no'lardan biri giderse örn: Mata transfere gerek yok hali hazırda orada fazla oyuncumuz var zaten gibi. DK arası çok şey değiştirebilir özellikle sakatlık vb. sorunlar olabilir sonuçta 30-40 günlük bir ara olacak ki sanırım bu araya 3-4 maç kaldı.Bence transferi gerek yok eldeki malzemeyi iyi kullanabilirsen sampiyon olabilirsin