GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter admini önce opta verilerini yanlış paylaştı şimdide fbnin twitter resmini taklit etmiş

Sabotaj seziyorum

Az daha Turk medyasina düşüyordum lan. Fortuna Sittardin Feyenoord ile maçı var şimdi. Yeni stada doğru otobus ile geliyordu Fortuna takımı.

Adamlarin otobus şoförü tam bir hıyar. Otobanda önüme kırdı koca otobüsü, kıl payı kurtardık paçayı.

Tabi otobusteki kralın bundan haberi var mi bilinmez

''Hedef 23'' hayalimiz seneye kalacak gibi maalesef...İlk 11 için tereddütsüz 8 oyuncu sayamadığın, kollektif anlayış, dinamizm, bireysel beceri gibi temel parametrelerin hiçbirinde yüz güldürmeyen bir takım için büyük hedeflerden bahsetmek afaki kalır; bizim takımda bunları görebilen var mı?!..''Falanca, filanca, feşmekanca ve bilmem kim bir form tutsun, uyum da sağlayabilirlerse kim tutar bizi?!'' noktasındayız hala ve ligin çeyreği tamamlanmış durumda...Ara transfer dönemine de fazla anlam yüklemeyelim bence. Kimleri gönderip de kimleri getirebileceksin?..

''Hedef 23'' hayalimiz seneye kalacak gibi maalesef...İlk 11 için tereddütsüz 8 oyuncu sayamadığın, kollektif anlayış, dinamizm, bireysel beceri gibi temel parametrelerin hiçbirinde yüz güldürmeyen bir takım için büyük hedeflerden bahsetmek afaki kalır; bizim takımda bunları görebilen var mı?!..''Falanca, filanca, feşmekanca ve bilmem kim bir form tutsun, uyum da sağlayabilirlerse kim tutar bizi?!'' noktasındayız hala ve ligin çeyreği tamamlanmış durumda...Ara transfer dönemine de fazla anlam yüklemeyelim bence. Kimleri gönderip de kimleri getirebileceksin?..
Transfere gerek yok her türlü ligi ilk 3 dışında bitiricez

hemen maçlara bakıp yarınki programı yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt