Futbol aklı dediğimiz kişi şu an Erden Timur hocamız da Okan Buruk bu yapı başarılı olur olmaz bilmiyorum ama Erden Timur'un kalıcı olması gerektiğini düşünüyorum o giderse yerine kimi getirebiliriz ona da bakmak lazım ama Erden Timur'u yaşı gereği hatta potansiyelinden dolayı bence koruyup kollamak lazım zaten Okan hocayla sene sonuna kadar olmazsa 1+1 yıllık sözleşme imzalandı hoca sene içinde eğer ki işler kötü giderse ayrılırken de zorluk yaşatmaz ama şu an ayrılması gerektirdiği bir konu yok tek sorun gol yollarındaki sorunumuz onu da aştığımız zaman bir sıkıntı kalmıyor.
Bu sene Okan hoca konusunda tereddüt yaşanmasının en büyük sebebi de fikstür olduğunu düşünüyorum yetenekli oyunculara sahibiz ama oynadığımız deplasmanlarda yıpratıcı takımlardan oluştu şöyle ritim yakalayıp hatta baskıları aşıp rahat iç saha maçlarını yapmış olsaydık o zaman da şu an şampiyonluk şarkıları dahi söyleniyor olurdu bizim sene başından beri en kötü futbolu Kayserispor maçında oynadık hem taktik hem futbolcular her şey kötüydü. Yarın Alanyaspor maçında olumlu skor bekliyorum iyi performansın yanında uçuk bir skor dahi görebiliriz eğer üst üstte olumlu skorlar gelirse özgüvenlere de yansıması olacaktır kalan 3 maçı da kazanıp 12 puanla dünya kupası arasına girebiliriz en kötü 10 puan alıp ilerlememiz lazım.
Hocanın ekibine duran top, alman yardımcı bunlarda olumlu ve farklı fikirler sunacaktır şu süreci bir atlatalım o zaman daha net bakarız atlatamazsak da hoca için yapacak bir şey yok.