Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksik göndermişler. 10 haftadaki tüm pozisyonları göndersinler hepsini yayınlayalım yerse.Fenerbahçe Kulübü, Başakşehir maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonunu, GS TV'de yayınlanması için linkiyle Galatasaray Kulübü'ne gönderdi.
En güzel kadınlardan yasaklanmışım şoktayım @Serhan G. Veren
Ben de yasaklıyım hep senin yüzündenEn güzel kadınlardan yasaklanmışım şoktayım @Serhan G. Veren
V.Fatih mi?
hayır lütfenMesajı vermişler. 5.fatih terim dönemi yükleniyor
Senin yerine ben bakarimBen de yasaklıyım hep senin yüzünden
Okanın bu 3 maçtan çıkma ihtimali yok renkdaş malesef. Kimi getirirler bilmem ama terimin gelmesi için fena bastıracak bir kısım taraftarhayır lütfen
Allah korusun yav. Yonetim kendi sonunu getirirOkanın bu 3 maçtan çıkma ihtimali yok renkdaş malesef. Kimi getirirler bilmem ama terimin gelmesi için fena bastıracak bir kısım taraftar
Erden, gerçekten zeki bir adamsa gelmez ft. Erden şu anda futbol aklı gibi davranıyor ve aklındakini yapmak için uğraşıyor. ft varken imkansız.Okanın bu 3 maçtan çıkma ihtimali yok renkdaş malesef. Kimi getirirler bilmem ama terimin gelmesi için fena bastıracak bir kısım taraftar
Okanın bu 3 maçtan çıkma ihtimali yok renkdaş malesef. Kimi getirirler bilmem ama terimin gelmesi için fena bastıracak bir kısım taraftar
Kero reis iyi adamdi. Duvarlari vardi ama naif sesli bir abimizdi. Nerede kimbilir
baska kim varki
Paylaşım yapın biraz başka parçalar görelimSenin yerine ben bakarim
Yedek parca miPaylaşım yapın biraz başka parçalar görelim