Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Sefer ve pedro ile rakipleri duman etmeyi hayal ettigimiz saatlerdeyizŞeferovici gönderip başka bir forvet alınmalı. Sabrettik ama olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sefer ve pedro ile rakipleri duman etmeyi hayal ettigimiz saatlerdeyizŞeferovici gönderip başka bir forvet alınmalı. Sabrettik ama olmuyor
fenere gitmenin yolunu yapıyor olarak yorumladım.büyütülmeli
Sefer ve pedro ile rakipleri duman etmeyi hayal ettigimiz saatlerdeyiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya bu td işi bir açıdan kolay bir açıdan da zor. ne yaparsan yap trye gelmeyecek isimler var. para basarsan getirebileceğin isimler var. ya parayı basıp getireceksin ya da o mahallelerde gezmeyeceksin. ben anlayamıyorum hem kariyerli hem de 1mye calışacak adam bekliyor bizimkiler herhalde çok beklerler
daha çok erken ama sezonu 15-20 golle kapatmış bir icardi ve free dembele arasında kalsan kimi seçerdin. bu soruya 1 ay once net bir cevabım vardı aslında ama icardinin şu 3 maclık goruntusu aklımı karıstırdı
Tempoyu düşürüp yeneriz neden yenmeyelim. Hiç de çekinmiyorum açıkçası. Keşke bu hafta oynasak.Biz bu febesi deplasmanda yenebilir miyiz acaba? Bol kavgali ve muthis baski yiyecegimiz bir mac olacak gibi hissediyorum. Aklim o macta nedense.
Nasılsa atarlar diye şut çalışmıyorlar muhtemelen. 6 aydır şut antrenmanı çalışılmadığını düşün sadece taktik ve 5e2 paslaşmadık yükleme falanBu nasıl bir saçmalık abi?Hadi geçen sene kadro kalitesiz diyoduk bu sezon kadro kalitesi ligin 3-4 gömlek üstünde nasıl kale dibinden gol kaçırmayı başarıyolar acaba hala?