GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de 11 maçın 7sini deplasmanda oynamışken bu. Adamların (fb- bjk) da tam tersi çoğu maç içerdeyken.
Yazık olmasa bari bu takıma sene sonunda.

ya bu td işi bir açıdan kolay bir açıdan da zor. ne yaparsan yap trye gelmeyecek isimler var. para basarsan getirebileceğin isimler var. ya parayı basıp getireceksin ya da o mahallelerde gezmeyeceksin. ben anlayamıyorum hem kariyerli hem de 1mye calışacak adam bekliyor bizimkiler herhalde çok beklerler

daha çok erken ama sezonu 15-20 golle kapatmış bir icardi ve free dembele arasında kalsan kimi seçerdin. bu soruya 1 ay once net bir cevabım vardı aslında ama icardinin şu 3 maclık goruntusu aklımı karıstırdı

Maliyet düşünmezsek Icardi’nin attığı golden ziyade takım ile uyumu vs. önemli olur. Orada ilişkileri iyiyse ve 15-20 kritik gol atmışsa macera aramam. Her boşluğunda Milano’ya gitmesini takım arkadaşlarına kabul ettirmesi vs önemli konu burada. Sene başı olsaydı sorunsuz diye Dembele’yi seçerdim. Şu ana kadar yine Dembele derim.

Gerçekten basını masını falan kuşları sürekli pohpohluyor...
Bizi sadece problemlerle vs anlıyorlar...
Hiç ümit verici değil...
Aktüel hava hiç hoşuma gitmiyor

Biz bu febesi deplasmanda yenebilir miyiz acaba? Bol kavgali ve muthis baski yiyecegimiz bir mac olacak gibi hissediyorum. Aklim o macta nedense.

Biz bu febesi deplasmanda yenebilir miyiz acaba? Bol kavgali ve muthis baski yiyecegimiz bir mac olacak gibi hissediyorum. Aklim o macta nedense.
Tempoyu düşürüp yeneriz neden yenmeyelim. Hiç de çekinmiyorum açıkçası. Keşke bu hafta oynasak.

Bu nasıl bir saçmalık abi?Hadi geçen sene kadro kalitesiz diyoduk bu sezon kadro kalitesi ligin 3-4 gömlek üstünde nasıl kale dibinden gol kaçırmayı başarıyolar acaba hala?
Nasılsa atarlar diye şut çalışmıyorlar muhtemelen. 6 aydır şut antrenmanı çalışılmadığını düşün sadece taktik ve 5e2 paslaşmadık yükleme falan

FgamrUsXEA46bs2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt