GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun muslu, bilal kavraş, salon kulis aykut özel, bahattin… yapma kardeşim atma hala yapıyorsun gıcıklığına mı yapiyosun ya

Ne Süper Lig maçı var, ne de Premier Lig. Bayern Münih izlemek zorunda mıyız? Nasıl bir yayın akışı bu yahu

Eğer daha önce atlamadı isem teknik ekip için sanırım yeni yüzler gördüm, antrenman yayınlandığında da dikkatimi çekmişti maç bitimi de yine dikkatimi çekti; Fizik-Kondisyon antrenörü ile ilgili olabilir galiba. Eğer yanlış hatırlıyor isem düzeltirseniz sevinirim. :)

4 yerli transferi yapılmalı. Cengiz, sol bek, yedek forvet ve yedek stoper.
Seferovic, PvA gönderilmeli. Yusuf ve Kazımcan oynayabilecekleri bir takıma kiralanabilir.

Eğer daha önce atlamadı isem teknik ekip için sanırım yeni yüzler gördüm, antrenman yayınlandığında da dikkatimi çekmişti maç bitimi de yine dikkatimi çekti; Fizik-Kondisyon antrenörü ile ilgili olabilir galiba. Eğer yanlış hatırlıyor isem düzeltirseniz sevinirim. :)
Biraz araştırdığımda yanıldığımı görüyorum, daha önce yayınlanan Kayserispor maçı için antrenman videosunu izlediğimde tekrar gördüm dikkatimi çeken yüzleri, yanlış çıkarım yapmışım.

20bin mesaj da rutbe degisiyor mu? 20bin mesaj yapmisim da merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt