Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
İlkay gibi türk gelecekse gelsin
Cengoyı sevmiyorum ben açıkcası
İlkay zor ve hombre
City es Grande
Galatasaray es pequeno
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay gibi türk gelecekse gelsin
Cengoyı sevmiyorum ben açıkcası
gece ne gömecen teakan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
halil'i garanti alırız, boyu 1,67Mert Müldür, Rıdvan haydi enn kötü Halil Akbunar ı filan alıp sol bek yerli devam etmek mantıklı
Seneye bizdeeeİlkay zor ve hombre
City es Grande
Galatasaray es pequeno
gole kadar ikinci yarı da iyi gitmiyordu aslında ama golle birlikte bjk çöktü. şanssızlık ve kötü tercihlerden ötürü arkası gelmedi.İlk yarı pozisyona girdik ama gerçekten silik bi oyun vardı ama 2.yarı beklemediğim derecede iyiydik. Bjknin pilini bitirdik resmen bi ara sürklase ettik adamlar kaleyi göremedi, yine son hareketlerde beceriksiz ve şanssızlıklar farkı önledi. Birine patlarız ama kime acaba. Hep böyle kaçmaz
bizim Okan gitse böyle ağırlanmaz.Bu ayrıntıyı yakalayan olmuştur bugünkü derbiden, biz napıcaz bunlaEkli dosyayı görüntüle 181970
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz üstümüze düşeni yapmışız bence iyi de yapmışız, ama vurguladığım nokta geleli 10 hafta olmuş bi yabancı hocanın bu şekilde oynadığı ligle ilgili olmasıbizim Okan gitse böyle ağırlanmaz.
Rıdvan iyi ama Kazımcan'ı eğer doğru geliştirirsek özellik bakımından Rıdvan'dan daha iyi futbolcuya dönüşür, Kazımcan Dünya Kupası arasından sonra o bölgeye el koyar.Yabanci icin Ridvan en ideal aday gibi.
Ridvan + Yusuf'u yerli oynatirsak cok rahatlariz
Sorma ya şu maçta bile skoru verecek 1-2 sallantı yaşadık. 2 senedir bitmek bilmeyen bi dengesizlik var. Geçen sene bunların hepsi gol oluyordu, en azından bu sene o kadar saçma sapan işler görmüyoruzgole kadar ikinci yarı da iyi gitmiyordu aslında ama golle birlikte bjk çöktü. şanssızlık ve kötü tercihlerden ötürü arkası gelmedi.
weghorst'un ya da muleka'nın pozisyonu gol olsa tam bir galatasaray klasiği olacaktı. neyse ki olmadı.
Iyi hoş da gencecik adam daha ilk oynadigi macta sakatlandiRıdvan iyi ama Kazımcan'ı eğer doğru geliştirirsek özellik bakımından Rıdvan'dan daha iyi futbolcuya dönüşür, Kazımcan Dünya Kupası arasından sonra o bölgeye el koyar.
Yunus solda rahat oynayamaz sanırım. Zaman zaman orjin mevkisi olan fw arkasında kullanmak lazım. Yunusun oralarda sağ açıktakinden daha çok iş yapacağını düşünüyorumIcardi'yi beslemek lazim.
Sag taraf Rasit banko
Sizce solda Yunus nasil olur? Sanirim bir tek kupa maclarinda solda oynadigini hatirliyorum.
Asil deginmek istedigim ters ayakli yerine Yunus olur mu?