GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halloween partisine katildilar diye elestirilen oyuncular mac sonu birlik ve beraberlik icinde galibiyeti kutlamalari cok güzel bir görüntüydü ve bazi insanlara da cevap olmustur

Bu ayrıntıyı yakalayan olmuştur bugünkü derbiden, biz napıcaz bunla :D
Screenshot_20221106-020222_Chrome.webp

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarı pozisyona girdik ama gerçekten silik bi oyun vardı ama 2.yarı beklemediğim derecede iyiydik. Bjknin pilini bitirdik resmen bi ara sürklase ettik adamlar kaleyi göremedi, yine son hareketlerde beceriksiz ve şanssızlıklar farkı önledi. Birine patlarız ama kime acaba. Hep böyle kaçmaz

En buyuk sorunumuz maclari koparamamak. Tek care Icardi'yi 3 kez degil ama en az 6 - 7 defa topla bulusturmak. 3 kez yazdim ama direge takildigi pozisyon sadece kendi becerisi ve içgüdüsüyle oldu

İlk yarı pozisyona girdik ama gerçekten silik bi oyun vardı ama 2.yarı beklemediğim derecede iyiydik. Bjknin pilini bitirdik resmen bi ara sürklase ettik adamlar kaleyi göremedi, yine son hareketlerde beceriksiz ve şanssızlıklar farkı önledi. Birine patlarız ama kime acaba. Hep böyle kaçmaz
gole kadar ikinci yarı da iyi gitmiyordu aslında ama golle birlikte bjk çöktü. şanssızlık ve kötü tercihlerden ötürü arkası gelmedi.

weghorst'un ya da muleka'nın pozisyonu gol olsa tam bir galatasaray klasiği olacaktı. neyse ki olmadı.

gole kadar ikinci yarı da iyi gitmiyordu aslında ama golle birlikte bjk çöktü. şanssızlık ve kötü tercihlerden ötürü arkası gelmedi.

weghorst'un ya da muleka'nın pozisyonu gol olsa tam bir galatasaray klasiği olacaktı. neyse ki olmadı.
Sorma ya şu maçta bile skoru verecek 1-2 sallantı yaşadık. 2 senedir bitmek bilmeyen bi dengesizlik var. Geçen sene bunların hepsi gol oluyordu, en azından bu sene o kadar saçma sapan işler görmüyoruz

Icardi'yi beslemek lazim.
Sag taraf Rasit banko
Sizce solda Yunus nasil olur? Sanirim bir tek kupa maclarinda solda oynadigini hatirliyorum.
Asil deginmek istedigim ters ayakli yerine Yunus olur mu?

Icardi'yi beslemek lazim.
Sag taraf Rasit banko
Sizce solda Yunus nasil olur? Sanirim bir tek kupa maclarinda solda oynadigini hatirliyorum.
Asil deginmek istedigim ters ayakli yerine Yunus olur mu?
Yunus solda rahat oynayamaz sanırım. Zaman zaman orjin mevkisi olan fw arkasında kullanmak lazım. Yunusun oralarda sağ açıktakinden daha çok iş yapacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt