GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fg9EsekXwAE7AVK
1667896912609.webp

Gerçekten bu ülke futbolunda ciddi adaletsizlikler var. Beşiktaş maçında daha önce de söylemiştim sadece 34-43 arası 7 dakika oyun durmuştur diğer şeyleri saymıyorum bile ilk yarıda tempo yapmamıza dahi müsaade etmediler ki maçın 44 dakikası da %75'i de 2. yarıda oynanmıştır. Ayrıca dün ki fener maçında daha top havadayken 4 tane ofsayt olmayan pozisyona ofsayt çaldılar faul olmayan pozisyonlara faul çaldılar hakem zamanı yavaşlatmak için her şeyi yaptı Altay'a maç sonu bile sarı göstermedi. Zaten istatistiklerde bunu gösteriyor rezalet hakem yönetimleri var ne olursa olsun bir maç 44 dakika da kalıyorsa o suç hakemdedir ya da rakibin yatma isteğindedir..

Galatasaray - Beşiktaş 44 dakika
Fenerbahçe - Sivasspor 44 dakika

Hatay - Başakşehir 58 dakika
Trabzonspor - Konyaspor 55 dakika
Ümraniyespor - Alanyaspor 54 dakika
Giresunspor - İstanbulspor 54 dakika
Antalyaspor - Karagümrük 53 dakika
Gaziantep - Kayserispor 53 dakika
Kasımpaşa - Ankaragücü 51 dakika

Mauro İcardi demiştik.. Milanoda Milana çok attı demiştik.. Bir adam boşuna İnter formasıyla İtalya gibi zor ligde 2 kez gol kralı olup PSG gibi bir takıma 55 milyon euroya gitmez demiştik.. İlk ciddi sınavında gerek attığı goller gerekse ortaya koyduğu mücadele ile Kartalın tüylerini yolup kendini kanıtlamıştır. Sabahlardan akşamlara kadar İcardi, Rashica, Torreira, Kerem ve Boey öveceğiz
20221106_035831.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dries Mertens cidden mükemmel oynadı. Tabiki Mauro İcardi her anlamda dünya starı olduğunu ve Derbi adamı olduğunu, Rashica ligin her manada çok üzerinde bir kanatı olduğunu ve EPLden geldiğini, Sacha Boey gücüyle dinamizmi ve temposuyla ligin çok üzerinde bir potansiyelde bek olduğunu, Torreira ve Oliveira ikilisi zaten kariyer olarakta Teknik olarakta ligin çok üstünde ikili orta sahada fark yarattılar. Nelsson Abdülkerim kucağa aldı zaten. Emre Taşdemir potansiyelinin inanılmaz üstünde oynadı. Ama Mertens inanılmazdı ve o asistin gol olmamasına fena halde üzüldüm. Şutları keza müthişti
InCollage_20221106_155835796.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt