GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio Oliveira senenin transferi.. İnanılmaz bir teknik ve oyun zekası.. Porto ve Roma bu adamı nasıl bize bıraktı ve Portekiz Milli Takımına nasıl seçilemedi anlamak çok güç. Ama iyi ki bizimle ve teknik anlamda üstüne koymaya devam ediyor. Bu şekilde devam Sergiom.. Muazzamsın
InCollage_20221113_004218977.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 golle bu deplasmandan 3 puanla çıkmış bir Galatasaray.. Öndeki dörtlüsü ile skora rahatlıkla giden ve Dünya starlarını inanılmaz verimli kullanmış bir Galatasaray.. Taktisyenliğini ortaya koyan bir Okan Buruk ve İdeal kadrosunu tamamen bulmuş bir Galatasaray.. Muslera Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan Torreira Oliveira Rashica Mertens Kerem İcardi en kaliteli kadro hem takım hem lig özelinde. Kazımcan haftanın kazanımı diğer 10 isim zaten belliydi
InCollage_20221113_003439827.webp

Okan Buruk imzayı attığın günden beri arkandayız. Asla bırakmadık peşini. Deplasmanların hepsinden aslanlar gibi çıktın taktisyenliğini her zaman ortaya koydun. Son 3 maçtır ciddi anlamda fark yaratıyoruz. Seni kimselere yedirmeyeceğiz hocam.. Günümüz ve Geleceğimizsin..
20221113_002441.webp

Birini Napoli 10 numarası diğerini ise İnter 9 numarasıyken izlerken hep imrenirdim bir gün bizim formamız ile izlermiyiz diye. Resmen izliyoruz. Ve resmen sahaya ve takıma inanılmaz bir kalite ile oyun zekası koyuyorlar. Bizim İcardi ve Mertensimiz var. Şaka gibi!
InCollage_20221113_001612071.webp

Sacha Boey, Sacha Boey! Deschamps efendi bu adamı Fransa Milli Takıma almak için daha ne yapması lazım. Gecen haftalarda ofansa verdiği desteklerle ve dinamizmiyle dikkat çekiyordu bugün ise Savunmada çok çok etkiliydi. Rashica ile çok iyi ikili oldular sağda. Ligin en iyi, güçlü ve kompakt sağ beki bu şekilde devam özleyecegiz arada
iridc5.webp

Ekli dosyalar

• vrmcrp.webp
    vrmcrp.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 24
Sergio Oliveira senenin transferi.. İnanılmaz bir teknik ve oyun zekası.. Porto ve Roma bu adamı nasıl bize bıraktı ve Portekiz Milli Takımına nasıl seçilemedi anlamak çok güç. Ama iyi ki bizimle ve teknik anlamda üstüne koymaya devam ediyor. Bu şekilde devam Sergiom.. Muazzamsın Ekli dosyayı görüntüle 182672

Olurmuya milfö oynamali yhaaaa diyen medyacilar gelmedimi daha

Kazımcan Karataş! Öncelikle Türk futbolunun gözü aydın.. Yepyeni bir Sol Bek daha kazandık. Gücüyle, Hızıyla, Gençliğiyle ve Diriliği ile Traore başta olmak üzere kimseyi oynatmadı ve kusursuz oynadı. Dünya Kupası arasından sonra da takımın sol beki olacaktır. Maşallah aslanım. Cidden en çok bu çocuğu monte etmemize sevindim. Hemşom
vrmcrp.webp

Abdülkerim Bardakcı bugün senin günündü.. Kıyaslandığın adamlarla senin performansın ve kalitenin ayırtı netleşti. Savunmada inanılmaz bir kesicilik ve ataklara destek ek olarak gecenin final golünü atarak ligin en iyi sol stoperi olduğunu gösterdi. Victor Nelsson ise bildiğimiz gibiydi. Yerden Havadan her şekilde savunmada kuş uçurmadı ve Dünya Kupasında Danimarkada banko oynarım mesajı verdi. Tandem gibi tandem.. Helal olsun
20221112_231317.webp
20221112_220507.webp

Milot Rashica bu senenin cidden en kritik adamı oldu. Formayı aldığından beri temposuyla, top sürmesiyle, yaptığı skorlar ve attığı gollerle takımı potaya direk soktu. Sadece Sag Açık değil Takımın beyni şu anda. Premier Lig ve Bundesligada kolay oynanmıyor bunu gösterdi ve göstermeye devam edecek Kosovalım. HA Rİ KAY DI !
InCollage_20221112_234220897.webp

Kerem Aktürkoğlu.. Yerli Leo Messi.. Bu akşam benim gibi arkasında her zaman duranları gururlandırırken, 3 maç kötü oynayınca yerin dibine sokan taraftar bozuntularına ders verdi. Pasları, Çalımları, Golleri ve en önemlisi verdiği mücadele ile fark yarattı. Forma senin her zaman. Böyle devam Potter 🪄
InCollage_20221112_234725528.webp

Dries Mertens için bastonlu diyenlere ayak içinin maketini yapıp gönderebiliriz malum onlarda böyle kaliteli ve world class bir 10 numara yok.. Napoli tarihinin en golcüsü olmak kolay değil, Belçika efsanesi olmak kolay değil. Mükemmel bir kalite ve üst seviye bir oyun. Muazzam goldü. Tebrikler Kum10dan Dünya Kupasına moralli gidiyor
InCollage_20221112_233717472.webp

Mauro Emanuel İcardi Rivero diye yazılır, Süper Lige gelmiş geçmiş en kariyerli en kaliteli ve en büyük Santrafor diye okunur.. Arjantin Milli Takımına alınmaması çok saçma. Bugün sahada yaptıklarını kim yapabiliyor? İnanılmaz bir şans ve ödül bizim için. Muazzam oynadı kusursuz oynadı. Attı attırdı, 4 gol 3 asist.. Allah başımızdan eksik etmesin, 45 gün bu adamı izleyemeyecek olmak cidden üzücü. Aşk adamım benim
InCollage_20221112_235431353.webp

Çok zorlu günler hatta aylar geçirdim. Sizlerle de bir kısmını paylaştım zaten. Ve ilk kez bugün çok mutlu oldum. Sebebi de hak ve adaletin yerini bulduğuna inanmam. Sezon sonunun da bu mentalite ile son bulacağını hissetmem. GSmize çok teşekkür ediyorum gerçekten, aylar sonra ilk kez mutlu uyuyacağım. Bundan önce de hep destek verdiğim için bu sevinci dibine kadar hak ettiğimi de düşünüyorum zaten. Biz buradan devam. Negatif basanlara da tavsiye ederim. 😏 Şimdilik hayırlı geceler. Gün içi güzel videolar bulursanız atın da nasiplenelim, günümüz güzelleşsin. 😂

Çok zorlu günler hatta aylar geçirdim. Sizlerle de bir kısmını paylaştım zaten. Ve ilk kez bugün çok mutlu oldum. Sebebi de hak ve adaletin yerini bulduğuna inanmam. Sezon sonunun da bu mentalite ile son bulacağını hissetmem. GSmize çok teşekkür ediyorum gerçekten, aylar sonra ilk kez mutlu uyuyacağım. Bundan önce de hep destek verdiğim için bu sevinci dibine kadar hak ettiğimi de düşünüyorum zaten. Biz buradan devam. Negatif basanlara da tavsiye ederim. 😏 Şimdilik hayırlı geceler. Gün içi güzel videolar bulursanız atın da nasiplenelim, günümüz güzelleşsin. 😂

galatasaray-fenevaglama.gif

Emre bizden 7 yiyince işin komiği febeşliler buna Cimbom’un çocuğu Emre demeye başlamışlar. Hani yıllardır kaptan kaptaaaaannn dedikleri adama hahahaha

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt