GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uranusyen ay tutulması bu tarz olaylara gebe ne yazıkki.ben sırf haritamdaki etkilerden dolayı kalabalıklara gitmeme kararı aldım,2 ay boyunca.canımı sokakta bulmadım.şubat 2023te de dikkatli olun

O değilde daha düne kadar uefa kupası resimleri, şampiyonluk coşkusu falan paylaşan kuşların dilinden dün akşamdan beri hakemler, oynadıkları maç sayısı falan gibi konular düşmüyor. Geliyoruz ulan bekleyin bizi!

O değilde daha düne kadar uefa kupası resimleri, şampiyonluk coşkusu falan paylaşan kuşların dilinden dün akşamdan beri hakemler, oynadıkları maç sayısı falan gibi konular düşmüyor. Geliyoruz ulan bekleyin bizi!
Evet evet tam tespit. 10 gün önceye kadar çevremdeki tüm fenerliler uçuyoruz kaçıyoruz kupa arasında fark 9 puan en az sizin fikstürde bjk ve başak maçları var 4 puan alamazsınız nidaları atıyorları. Başak maçından sonra hafif bir nabız yoklıyım dedim, 15 maç yapmışlar 1 mağlubiyet. 10 kişilermiş takım yorulmuş biz az maç yapıyormuşuz falan filan. Alanya maçından sonrada bu herifler büyük takım 10 kişi bile olsa maç vermez diyorlardı :D :D Kendileriyle çelişiyorlar tutuştular resmen.

Fenerbahçe'nin Ocak ayı sonrası düşeceğini düşündüğümü sürekli yazıyordum ancak daha erken başladılar düşüşe. Ara sonrası da Trabzon deplasmanındaki olası bir puan kaybı ve bizim içeride sükseli bir iç saha galibiyetimiz karşı tarafı baya karıştırır.

1668423111586.png

Galatasaray İskenderun futbol okulundan bugüne kadar Rüzgar’da önce iki yetenekli oyuncuları Ada Yüzgeç ve Egemen Çelik’i altyapıya verdiklerini hatırlatan Engin Canımoğlu “Kısmetse Rüzgar’ı da Mehmet Emin Özçelik’i de vermek üzereyiz. Çünkü kamptan sonra ki Florya tesislerindeki seçmelerde de başarılı oldu. Akademik takımla birlikte antrenmana katılmaya hak kazandı. Kısmet olur, Rüzgar biri orada güzel temsil eder, adaptasyon sorunu yaşamazsa üçüncü sporcumuz Galatasaray’ın Akademik liginde lisanslı futbolcu olarak önümüzdeki sezon devam edecek futbol hayatına” diye konuştu.

RÜZGAR GS’DE HAGİ GİBİ OLMAK İSTİYORUM

Antalya ve İstanbul’da katıldığı seçmelerde GS Akademik takımına çağırılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden geleceğin yetenekli yıldız adaylarından Rüzgar ise “İyi oynadım, çalıştım; Engin hocam sağ olsun seçilebildim Galatasaray Altyapısına. Artık altyapıda antrenman yapmaya hak kazandım.Ada abi, Egemen’le birlikte şu anda altyapıdayız. Yükseleceğiz, az kaldı 6-7 yıl sonra milli takımda maça çıkmayı düşünüyorum. İnşallah, Ada abi, Egemen gibi iyi futbolcular olabiliriz. Benim hedefim var, Hagi gibi, iyi futbolcu olmak, her şutum gol olmasını istiyorum…” şeklinde konuştu.

1 ay önceki haber.inşallah ada yüzgeç gibi our

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt