- 2 Temmuz 2011
- 137.627
- 58.645
- 5.488
uranusyen ay tutulması bu tarz olaylara gebe ne yazıkki.ben sırf haritamdaki etkilerden dolayı kalabalıklara gitmeme kararı aldım,2 ay boyunca.canımı sokakta bulmadım.şubat 2023te de dikkatli olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ZortKaleyi yerli yapmadan yusuf ve rashicayi oynatma sansimiz yok
Kaleyi yerli yapmadan yusuf ve rashicayi oynatma sansimiz yok
Tjk ya futbolcu kıyağı çek. Fikret ormanlı fotolar paylaş. Beter olun bize ne.. Allahın adaleti hiç şaşmıyor. Galatasaray düşmanlığı yapan kim varsa rezil hale geliyor.
Evet evet tam tespit. 10 gün önceye kadar çevremdeki tüm fenerliler uçuyoruz kaçıyoruz kupa arasında fark 9 puan en az sizin fikstürde bjk ve başak maçları var 4 puan alamazsınız nidaları atıyorları. Başak maçından sonra hafif bir nabız yoklıyım dedim, 15 maç yapmışlar 1 mağlubiyet. 10 kişilermiş takım yorulmuş biz az maç yapıyormuşuz falan filan. Alanya maçından sonrada bu herifler büyük takım 10 kişi bile olsa maç vermez diyorlardıO değilde daha düne kadar uefa kupası resimleri, şampiyonluk coşkusu falan paylaşan kuşların dilinden dün akşamdan beri hakemler, oynadıkları maç sayısı falan gibi konular düşmüyor. Geliyoruz ulan bekleyin bizi!
Neden kendini patlatiyorsun bırak ben patlatayim