GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yabancı sınırı olsun veya olmasın herzaman söylerim iskelet kadroda iyi yerlileri olan takım herzaman 1 adım öndedir

bize yabancıdan önce yerli oyuncular lazım bence,gurbetcı vs nasıl olursa

yabancı sınırı olsun veya olmasın herzaman söylerim iskelet kadroda iyi yerlileri olan takım herzaman 1 adım öndedir

bize yabancıdan önce yerli oyuncular lazım bence,gurbetcı vs nasıl olursa
Sinir olmadığı sürece yerlinin hiç bi numarası yok takımda. Aidiyet, profesyonellik, tecrübe, iş ahlakı olan herkes desek daha doğru olur. yerlisi yabancısı yok bu konunun.

Yerli zimbirtisi olmasa kaçan puanları da yasamazdik. Daha çabuk otururdu takım. En az 4 5 hafta geriye itti bu salak kural. Hala da dezavantajı yüksek. Elindeki 3 4 kaliteli yerlinin sezon sonuna kadar formda olmasını dilemekten başka çaren yok.

GscimbomMobile

Rıdvan bence baya kötü oyuncu ya defansı dayanıklılığı falan çok yetersiz

kazımı oynatıp geliştirmek daha makul

Katiliyorum. Ridvan falan gerek yok maliyet olusturmaya. Saglam tartisilmayacak bir isim gelecekse bas ustune aksi halde eldekileri kullanmak en dogrusu.

Bizim sorun acikcasi yerli limiti, o acidan Ridvan one cikiyor. Baska bir oyuncu bulabilirsek farkli bir mevkii icin bir opsiyon olusturabilir.

bu arada icardinin guti pasi atmasiyla ayni gun mmninde nantesda atmasi ne kadar tesaduf olabilir ya

asiri mistik bir takimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt