GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avatar arayan arkadaslara guzel bir avatar hediyem olsun

FhmSEJaXwAAyFxh.webp

danimarka-uruguay finali bekliyorum dksinda
danimarkanin kupayi kaldiracagini dusunuyorum

arjantinde portekizdende fransadanda almanyadanda bir halt olmaz

Gerek var reis bence.Seneye yabancı sayısı sınırsız olur büyük ihtimalle.1 fırsat transferi varsa ki var gibi gözüküyo Gabriel Suazo bonervissiz 1 şekilde bence de alınmalı..
Gabriel Suazo iyi durmuyor renktaş. 25 olmuş Şili dışına çıkamamış, yeni yeni Milli olmaya başlamış falan.

Gabriel Suazo iyi durmuyor renktaş. 25 olmuş Şili dışına çıkamamış, yeni yeni Milli olmaya başlamış falan.
Saygı duyarım görüşüne reiste bazı oyuncular erkenden keşfedilmiyo futbol birazda şans işi.Ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum izlediğim Maçlar'a bakaraktan.Alırsak zaten büyük ihtimalle bonservissiz alacaz ve az da 1 maaş verecez.Bence riski yok gibi gözükmekte bu transferin..

Saygı duyarım görüşüne reiste bazı oyuncular erkenden keşfedilmiyo futbol birazda şans işi.Ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum izlediğim Maçlar'a bakaraktan.Alırsak zaten büyük ihtimalle bonservissiz alacaz ve az da 1 maaş verecez.Bence riski yok gibi gözükmekte bu transferin..
Bunlar oralarda kemik falan kırıyor, buralara gelince uyum sağlayamıyorlar. Sol bek pozisyonunda alternatif olmadığı için nokta atışı lazım bence. Çöpe 500 bin atsak bile zarar bence.

önceki sayfalarda gördüm yabancı solbeke gerek var mı?
Şimdiye kadar Kazımcan yerine iyi bir yerli sol bek alma taraftarıydım ama Kazımcan gösterdiği performans her maç daha iyiye gidiyor sanki. Bir de işin diğer tarafından bakıyorum çok iyi Kazımcan dan formayı aldığımıza değecek bir yerli sol bek var mı?

Mesela Rıdvan daha yeni Avrupa ya 6.5 mil.€ bonservis ile gitti üstelik ciddi bir sakatlık yaşadı, Mert Müldür yine aynı şekilde 6-8 mil.€ bonservisler konuşuluyordu ki onun da sakatlığı var. Milli takım bile yerli bir sol bek bulamıyor, orjinal mevkisi sol bek olan milli takımda şu anda sadece Eren Elmalı var ki onun da performansı tartışılır

Bana kalırsa yaz transfer döneminde adı geçen Omar Campos veya Matias Vina transferi yapılıp PvA dan çıkabilirsek Kazımcan ve Omar Campos gibi bir sol bek rotasyonuyla yolumuza devam edebiliriz

Devre arasında PvA ve Seferovic ile yollarımızı ayırıp forvet ve sol bek takviyeleriyle kadromuz daha da güçlenir

Bunlar oralarda kemik falan kırıyor, buralara gelince uyum sağlayamıyorlar. Sol bek pozisyonunda alternatif olmadığı için nokta atışı lazım bence. Çöpe 500 bin atsak bile zarar bence.
Gelecek sezon yabanci siniri olmazsa Victor Kristiansen dusunulebilir. Kural devam ederse yerli sol bek ile oynamayi tercih ederim.

Gelecek sezon yabanci siniri olmazsa Victor Kristiansen dusunulebilir. Kural devam ederse yerli sol bek ile oynamayi tercih ederim.
Şampiyon olursak Avrupa'yı falanda düşünmek gerekiyor. Kristansen U21 sınırına uyması vs. ile tam uyan profil ama sol beke 6-7 verip, 10 üstü satabilmek kolay değil. Yine U21'e uyan bir isme gidilmeli ama bir tık daha parlamamışına gitmek lazım sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt