GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 45 günlük DK arasında artık projeler hız kazansın gerek sponsorluk gerek Florya projeleri gerek a alt yapı ve Kemerburgaz'da yeni gelişmeleri duyar yada görürüz umarım.
Eğer medyada gördüklerimiz dışında projelerde gelişme olmuyorsa zaten yetişmez o proje. Öyle olduğunu sanmıyorum. Kemerburgaz işini bağladılar mı bilmiyorum ama 2 ay önce ihale davetini okumuştum, herhalde bir yerle anlaşmışlardır, çalışmalar başlamıştır. Bu arada Kemerburgaz için konuşulan 1.Etap Akademi binası ve 2 sahaydı ama açılan ihalede 1.Etap A takım binası ve 4 sahayı kapsıyordui. Bunu kimsede duymadım ama önemli bir gelişme bence.

Eğer medyada gördüklerimiz dışında projelerde gelişme olmuyorsa zaten yetişmez o proje. Öyle olduğunu sanmıyorum. Kemerburgaz işini bağladılar mı bilmiyorum ama 2 ay önce ihale davetini okumuştum, herhalde bir yerle anlaşmışlardır, çalışmalar başlamıştır. Bu arada Kemerburgaz için konuşulan 1.Etap Akademi binası ve 2 sahaydı ama açılan ihalede 1.Etap A takım binası ve 4 sahayı kapsıyordui. Bunu kimsede duymadım ama önemli bir gelişme bence.
Mecidiyeköy'ün yabancılara satılışı için bir firma ile ihale yapıldı ve anlaşmalar imzalanmış başkan söylemişti taahhüt vermişler m2 başına bir fiyat fiyatı hatırlamıyorum 6 bin küsür dolarlı bir fiyattı sanırım. Orada kat tapularının çıkmasını bekliyorlarmış satış karşılığı tapuları vermek için. Kemerburgaz'da da zemin etüt çalışmaları yapılmış hafriyat yapılıyormuş inşaat ruhsatı bekleniyor demişti ve bunların 1-2 hafta içinde çıkmasını bekliyoruz demişti. Florya'da da projenin başlaması için tamamının alımını bekliyorlarmış oda son noktadaymış. 1 A takım binası, 2 saha diyorlardı ama sanırım ekstra sponsor buldular yada GSİAD 2 yerine 4 saha yaparım demiş olabilir çünkü 2 saha için GSİAD'ın sponsorluk sözü vardı. İhale açılması falan inşaata başlamak için işin son noktada olduğu anlamına geliyor herhalde peki sonuçlandı mı ihale?

İlkay gelsin devre arası
Çift 8 le oynarız
Mertens biraz hava alır

DK dönüşü ben bazı oyuncuların salacağını düşünüyorum açıkcası

Mata da önemli ,ölmeden bir lig kupam olsun diyebilir

Mecidiyeköy'ün yabancılara satılışı için bir firma ile ihale yapıldı ve anlaşmalar imzalanmış başkan söylemişti taahhüt vermişler m2 başına bir fiyat fiyatı hatırlamıyorum 6 bin küsür dolarlı bir fiyattı sanırım. Orada kat tapularının çıkmasını bekliyorlarmış satış karşılığı tapuları vermek için. Kemerburgaz'da da zemin etüt çalışmaları yapılmış hafriyat yapılıyormuş inşaat ruhsatı bekleniyor demişti ve bunların 1-2 hafta içinde çıkmasını bekliyoruz demişti. Florya'da da projenin başlaması için tamamının alımını bekliyorlarmış oda son noktadaymış. 1 A takım binası, 2 saha diyorlardı ama sanırım ekstra sponsor buldular yada GSİAD 2 yerine 4 saha yaparım demiş olabilir çünkü 2 saha için GSİAD'ın sponsorluk sözü vardı. İhale açılması falan inşaata başlamak için işin son noktada olduğu anlamına geliyor herhalde peki sonuçlandı mı ihale?
Aslına bakarsan ihale açılmasıyla inşaatın başlanmak üzere olması ile alakalı bir durum değil. Aslında alakalıda günümüz piyasasında değil. İhale açılıp iş başlamayabilir. Bağlayıcı olan şey sözleşmeler oluyor. İhalede 4 saha düşünülüp daha sonra 2 sahaya dönmüşte olabilir hatta sehven yanlış bile yazılmış olabilir vs. ama planlanan önümüzdeki seneye yetiştirmekse başlaması lazım. Bu arada arsaya göre ilk etabın Akademi Binasının olduğu kısım olması daha mantıklı, ihalede tersi şekilde gördüğümde şaşırmıştım. Yarın bir şeyler açıklanır herhalde. Florya'da ruhsatı alıp, finansman problemin olmadan inşaata başlarsan satışı çok kolay yaparsın ama ruhsatı almadan kesin konuşulmaz bu projelerde.

15 ocak 2023te haberler patlayabilir.yüzü yüze görüşme,iletişim,karşıklıklı etkilenme müthiş @Danyal Artemis erden timur yeterki istesin,ronaldoyu ikna olayı mümkün.

Transfer ettigimiz adamlara bakilirsa Abdülkerim, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens ve Icardi suan ilk 11 oyuncularimiz.

Diger transferlerimizin ligde aldiklari dakikalar:

Ross 0 dakika - Bonservis 1.75M (0.4M garanti ücret)
Yusuf 40 dakika - Bonservis 6M (0.65M garanti ücret)
Mata 141 dakika - Bonservis 0M (1.9M garanti ücret)

Kazimcan 227 dakika - Bonservis 1.15M (0.3M garanti ücret)
Dubois 247 dakika - Bonservis 3M (1.8M garanti ücret)
Midtsjö 268 dakika - Bonservis 3.5M (0.975M garanti ücret)
Seferovic 347 dakika - Kira 1M (2.3M garanti ücret)

Yusuf, Mata, Dubois, Midtsjö ve Seferovic 5'lisinin maliyeti yüksek diyebiliriz.
Bunlardan 2'si son gün gelmisti.
Mata, Mertens'in yedegi olarak planlanmis. Yusuf'un neden alindigi konusunda fikir edinemedik
Mertens'in yerine Mata, Rashica'nin yerine Yunus var. Solda Kerem-Baris var.
Dubois, Boey cok iyi oynadigi icin ve sol bekte yerli kullanmamiz gerektigi icin forma giyemiyor
Seferovic ilk transferlerimizdendi ama 3.forvet oldu. Büyük hayal kirikligi
Midtsjö ise orta sahanin birinci alternatif oyuncusu. Bonservis acisindan geri dönüs saglamasi zor ama dribling becerisi ile bazi maclarda faydali olur.

Ekşi'deki 'bu sene kim şampiyon olur" temalı başlığa göz gezdirdim. Fanatizm gerçekten kötü bir şey. İnsanların gözü kör olmuş ve temennilerini gerçeklik gibi kabul edip, fanatizmle kurdukları paralel evrende yaşıyorlar resmen.

Şampiyon pek tabi FB de olabilir, biz de olabiliriz, Başakşehir hatta Trabzon, hatta ve hatta BJK da olabilir.

Ligin henüz 13. haftası ve kesin konuşmak için çok erken.

Ancak kağıt üzerinde bir gerceklik var ki, o da GS'in dehşet bir fikstür avantajının oluşu.

Adamlar bunu dahi kabul etmiyorlar ya. Neymiş FB GS'in iki katı maç yapmış da, FB'ye deplasmana gitmedi diyormuşuz ama Polonya'ya, Fransa'ya, Kıbrıs'a deplasmana gitmiş de bla bla bla.

Yahu arkadaşım, FB'ye LİGDE deplasmana gitmedi diyoruz. Yalan mı? 13 maçta bir Konya bir Ankaragücü ile İstanbul dışı deplasmanı oynamışsın. Hatta Konya maçını bile Eskişehir'de oynamışsın (ev sahibi takım için, tam ev sahibi maçı değil, ona da bir nevi deplasman gibi) YALAN Mİ?

13 maçın 8'ini içeride oynamışsın alooo bir gerçek dünyaya dön.

Rakibin, Kayseri, Antalya, Adana, Trabzon yapmış. Üzerine bir de ligin en iyi top oynadığı kabul edilen takımlarından biri olan Başakşehir'e deplasmanda 7 atmış. 13 maçın 8'ini deplasmanda oynamış.

Bak yine söylüyorum, FB gayet de şampiyon olabilir, DK dönüşü GS gider evinde İstanbulspor'a yenilir, FB gider Trabzon'u Trabzon'da yener, bunlar ihtimaldir.

Pratiğe dökülemedikten sonra kağıt üzerindeki bütün avantajlar boştur.

Ancak GS'in kabakkk gibi fikstür avantaji var. FB bu 13 maçın 8'ini içeride oynadığı dönemi iyi kullanamadı bal gibi. İstediğiniz kadar inkar edin. Durum bu.

Biri de şey yazmış, GS dünya kupasına omurgasını göndermiş de, Muslera, Torriera, Mertens falan sakatlanirsa yedeği yokmuş ve dagilirmisiz.

Sakatlık futbolun gerçeği, herkes için bir ihtimal. Futbolcu evinde merdivenden düşerek de sakatlanabilir, suratında havai fişek patlatıp sezonu da kapatabilir, illa ekstra bir turnuva olmasına gerek yok.

Da sen sakatlıktan ümit edinmeye başlamışsın haberin yok. Bu da içten içe psikolojinin bozulduğunun net göstergesi.

Bir de Giresun maçı mağlubiyet değil kazaymis, kendi bireysel hatalarından dolayı yenilmisler.

Çok pardon da bizim Giresun maçı nasıl kaybedildi acaba? Bildiğin yine bir sürü gol kaçırılan ve hatta 5. dakikada direkten dönen muazzam bir serbest vuruşun da gol olmadığı, maçın son düzlüğünde Abdülkerim Bardakçı'nin verdiği geri pasin kısa düşmesi sonucu BİREYSEL HATA ile yenilmedik mi biz 0-1?

Bu arada bir iki tane gri pozisyon da vardı hani, lehimize penaltı verilebilecek. Keşke bir hakem, size olduğu gibi bize de hakettigimiz bir penaltı verseydi de o maçta, sizin gibi 1-0 öne geçilmesine rağmen yeniliyor muyduk acaba bir görseydik.

Bizimki yenilgi, sizinki kaza. Aynen karşim.

Ayrıca bütün istatistikler ortada. Ligin en fazla gol kaçıran takımıyiz. Ulan sırf 13 tane direkten dönen şut var ortada. Tamam direk de futbolun bir parçası fakat 13 nedir be arkadaş. Zaten bir maç günümüzde olduk, gittik Başak'a 7 attık yahu, o maçta da 2 direkten dönen top var bu arada :d

İşin savunma kısmına gelirsek;

FB her takıma karşı net pozisyonlar verirken, Ümraniye, Karagümrük seviyesindeki takımlardan bile 3-4 gol yerken, GS ligin en az pozisyon veren ve en az gol yiyen takımlarından biri. Bak bu da temenni değil, gerçek. Aç bak istatistikleri oku.

Kısacası, dediğimiz gibi, herkes şampiyon olabilir. Kesin konuşmak için erken. Sadece objektif olalım.

Bizim için her şey toz pembe olumlu mu mesela? Tabiki değil. En önemlisi Bitiricilik konusu hala soru işareti. Vallahi bak, bir İstanbulspor maçı yaşanır, 10 tane net gol poziyonu, bir bakmışsın 0-1 bitmiş Allah korusun.

Diğer bir sorun ise net olarak duran topları efektif kullanamamak.

Bu iki konuyu sezon içinde vasat seviyeye dahi getirsek fitim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt