Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dönemlerde izlediğim tek yorumcu ...Bu adam baya iyi ya
Gözüme çok kaliteli bir antrenman gibi geldi. Avrupa’dan önde hissettim. Almanya bizi kıskanıyor olabilir
Nasılsın yavrumOyun mu oynuyonuz idman mı yapıyonuz lan
Eğer medyada gördüklerimiz dışında projelerde gelişme olmuyorsa zaten yetişmez o proje. Öyle olduğunu sanmıyorum. Kemerburgaz işini bağladılar mı bilmiyorum ama 2 ay önce ihale davetini okumuştum, herhalde bir yerle anlaşmışlardır, çalışmalar başlamıştır. Bu arada Kemerburgaz için konuşulan 1.Etap Akademi binası ve 2 sahaydı ama açılan ihalede 1.Etap A takım binası ve 4 sahayı kapsıyordui. Bunu kimsede duymadım ama önemli bir gelişme bence.Bu 45 günlük DK arasında artık projeler hız kazansın gerek sponsorluk gerek Florya projeleri gerek a alt yapı ve Kemerburgaz'da yeni gelişmeleri duyar yada görürüz umarım.
Mecidiyeköy'ün yabancılara satılışı için bir firma ile ihale yapıldı ve anlaşmalar imzalanmış başkan söylemişti taahhüt vermişler m2 başına bir fiyat fiyatı hatırlamıyorum 6 bin küsür dolarlı bir fiyattı sanırım. Orada kat tapularının çıkmasını bekliyorlarmış satış karşılığı tapuları vermek için. Kemerburgaz'da da zemin etüt çalışmaları yapılmış hafriyat yapılıyormuş inşaat ruhsatı bekleniyor demişti ve bunların 1-2 hafta içinde çıkmasını bekliyoruz demişti. Florya'da da projenin başlaması için tamamının alımını bekliyorlarmış oda son noktadaymış. 1 A takım binası, 2 saha diyorlardı ama sanırım ekstra sponsor buldular yada GSİAD 2 yerine 4 saha yaparım demiş olabilir çünkü 2 saha için GSİAD'ın sponsorluk sözü vardı. İhale açılması falan inşaata başlamak için işin son noktada olduğu anlamına geliyor herhalde peki sonuçlandı mı ihale?Eğer medyada gördüklerimiz dışında projelerde gelişme olmuyorsa zaten yetişmez o proje. Öyle olduğunu sanmıyorum. Kemerburgaz işini bağladılar mı bilmiyorum ama 2 ay önce ihale davetini okumuştum, herhalde bir yerle anlaşmışlardır, çalışmalar başlamıştır. Bu arada Kemerburgaz için konuşulan 1.Etap Akademi binası ve 2 sahaydı ama açılan ihalede 1.Etap A takım binası ve 4 sahayı kapsıyordui. Bunu kimsede duymadım ama önemli bir gelişme bence.
Aslına bakarsan ihale açılmasıyla inşaatın başlanmak üzere olması ile alakalı bir durum değil. Aslında alakalıda günümüz piyasasında değil. İhale açılıp iş başlamayabilir. Bağlayıcı olan şey sözleşmeler oluyor. İhalede 4 saha düşünülüp daha sonra 2 sahaya dönmüşte olabilir hatta sehven yanlış bile yazılmış olabilir vs. ama planlanan önümüzdeki seneye yetiştirmekse başlaması lazım. Bu arada arsaya göre ilk etabın Akademi Binasının olduğu kısım olması daha mantıklı, ihalede tersi şekilde gördüğümde şaşırmıştım. Yarın bir şeyler açıklanır herhalde. Florya'da ruhsatı alıp, finansman problemin olmadan inşaata başlarsan satışı çok kolay yaparsın ama ruhsatı almadan kesin konuşulmaz bu projelerde.Mecidiyeköy'ün yabancılara satılışı için bir firma ile ihale yapıldı ve anlaşmalar imzalanmış başkan söylemişti taahhüt vermişler m2 başına bir fiyat fiyatı hatırlamıyorum 6 bin küsür dolarlı bir fiyattı sanırım. Orada kat tapularının çıkmasını bekliyorlarmış satış karşılığı tapuları vermek için. Kemerburgaz'da da zemin etüt çalışmaları yapılmış hafriyat yapılıyormuş inşaat ruhsatı bekleniyor demişti ve bunların 1-2 hafta içinde çıkmasını bekliyoruz demişti. Florya'da da projenin başlaması için tamamının alımını bekliyorlarmış oda son noktadaymış. 1 A takım binası, 2 saha diyorlardı ama sanırım ekstra sponsor buldular yada GSİAD 2 yerine 4 saha yaparım demiş olabilir çünkü 2 saha için GSİAD'ın sponsorluk sözü vardı. İhale açılması falan inşaata başlamak için işin son noktada olduğu anlamına geliyor herhalde peki sonuçlandı mı ihale?
www.instagram.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi