Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
avatar arayan arkadaslara guzel bir avatar hediyem olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen gaza gelmeyin yahu
Alti üstü 10 kisiyken puan kaybettiler
Fb uzak ara sampiyon olacak
zaten en doğrusu penaltısız hali bence.Penaltısız duran topsuz xg'yi paylaştık diye kıyameti koparan Fbliler zortingen.
Gerek var reis bence.Seneye yabancı sayısı sınırsız olur büyük ihtimalle.1 fırsat transferi varsa ki var gibi gözüküyo Gabriel Suazo bonervissiz 1 şekilde bence de alınmalı..önceki sayfalarda gördüm yabancı solbeke gerek var mı?
Gabriel Suazo iyi durmuyor renktaş. 25 olmuş Şili dışına çıkamamış, yeni yeni Milli olmaya başlamış falan.Gerek var reis bence.Seneye yabancı sayısı sınırsız olur büyük ihtimalle.1 fırsat transferi varsa ki var gibi gözüküyo Gabriel Suazo bonervissiz 1 şekilde bence de alınmalı..
Saygı duyarım görüşüne reiste bazı oyuncular erkenden keşfedilmiyo futbol birazda şans işi.Ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum izlediğim Maçlar'a bakaraktan.Alırsak zaten büyük ihtimalle bonservissiz alacaz ve az da 1 maaş verecez.Bence riski yok gibi gözükmekte bu transferin..Gabriel Suazo iyi durmuyor renktaş. 25 olmuş Şili dışına çıkamamış, yeni yeni Milli olmaya başlamış falan.
Bunlar oralarda kemik falan kırıyor, buralara gelince uyum sağlayamıyorlar. Sol bek pozisyonunda alternatif olmadığı için nokta atışı lazım bence. Çöpe 500 bin atsak bile zarar bence.Saygı duyarım görüşüne reiste bazı oyuncular erkenden keşfedilmiyo futbol birazda şans işi.Ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum izlediğim Maçlar'a bakaraktan.Alırsak zaten büyük ihtimalle bonservissiz alacaz ve az da 1 maaş verecez.Bence riski yok gibi gözükmekte bu transferin..
Şimdiye kadar Kazımcan yerine iyi bir yerli sol bek alma taraftarıydım ama Kazımcan gösterdiği performans her maç daha iyiye gidiyor sanki. Bir de işin diğer tarafından bakıyorum çok iyi Kazımcan dan formayı aldığımıza değecek bir yerli sol bek var mı?önceki sayfalarda gördüm yabancı solbeke gerek var mı?
Gelecek sezon yabanci siniri olmazsa Victor Kristiansen dusunulebilir. Kural devam ederse yerli sol bek ile oynamayi tercih ederim.Bunlar oralarda kemik falan kırıyor, buralara gelince uyum sağlayamıyorlar. Sol bek pozisyonunda alternatif olmadığı için nokta atışı lazım bence. Çöpe 500 bin atsak bile zarar bence.
Şampiyon olursak Avrupa'yı falanda düşünmek gerekiyor. Kristansen U21 sınırına uyması vs. ile tam uyan profil ama sol beke 6-7 verip, 10 üstü satabilmek kolay değil. Yine U21'e uyan bir isme gidilmeli ama bir tık daha parlamamışına gitmek lazım sanki.Gelecek sezon yabanci siniri olmazsa Victor Kristiansen dusunulebilir. Kural devam ederse yerli sol bek ile oynamayi tercih ederim.