Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.062
- 10.354
- 2.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 8e biter bu işRashica transferini 5 milyona çözeriz.
Pva,sefer,gomis gönderilipKadromuz zaten şişik neden bu kadar transfer peşindeyiz anlamadım. Giden birileri olmadığı sürece kimseyi almamalıyız. Pva gitmezse fesihle gönderilip yerine yabancı alınacağı falan konuşuluyor. Hiç gerek yok böyle işlere.
Kadromuz zaten şişik neden bu kadar transfer peşindeyiz anlamadım. Giden birileri olmadığı sürece kimseyi almamalıyız. Pva gitmezse fesihle gönderilip yerine yabancı alınacağı falan konuşuluyor. Hiç gerek yok böyle işlere.
pva'nın fesih parası almadan gitmeyeceğine adım gibi eminim. bu filmi çok gördüm. bir ihtimal seferovic oynamadığı için gitmek isteyebilir. gomis dursun yaw. ben öyle alınacak yerli de görmüyorum pek.Pva,sefer,gomis gönderilip
Yerli bek(emrenin duruma göre) ve genco hızlı hareketli forvet kafi gibi
Seferi yollamak kolay da harbi bu pva başa dert. Katardan arabistandan falan teklif gelmediği sürece hiçbir yere yollayamayız gibi ama arap yarım adasından teklif bulma olasılığı da bence gayet yüksek bi topçupva'nın fesih parası almadan gitmeyeceğine adım gibi eminim. bu filmi çok gördüm. bir ihtimal seferovic oynamadığı için gitmek isteyebilir. gomis dursun yaw. ben öyle alınacak yerli de görmüyorum pek.
Şu an çoğu transfer haberlerinin yalan olduğunu düşünüyorum, gelecek sezon için görüşülen sezon sonu bonservisi biten adamlar vardır o ayrı Dembele gibi falan. Lakin yok bunu istiyor yok şunu istiyor haberleri bana lige ara verildi haberde yok yapıştır X takım şu yıldızı istiyor haberlerini maksat gazete dolsun diyorlar gibi geliyor.Kadromuz zaten şişik neden bu kadar transfer peşindeyiz anlamadım. Giden birileri olmadığı sürece kimseyi almamalıyız. Pva gitmezse fesihle gönderilip yerine yabancı alınacağı falan konuşuluyor. Hiç gerek yok böyle işlere.
Dursun'un adamı Nevzat da transfer yazıyor doğru olabilir o yüzden.Şu an çoğu transfer haberlerinin yalan olduğunu düşünüyorum, gelecek sezon için görüşülen sezon sonu bonservisi biten adamlar vardır o ayrı Dembele gibi falan. Lakin yok bunu istiyor yok şunu istiyor haberleri bana lige ara verildi haberde yok yapıştır X takım şu yıldızı istiyor haberlerini maksat gazete dolsun diyorlar gibi geliyor.
Geçtiğimiz sezon iş bitmeden haber alamıyordu Nevzat dahil. Belotti diyorlarken, Erden Timur İcardi pazarlığındaydı mesela. Sonra Belotti ile 1 kere görüşüldüğü onda da Belotti'nin İtalya'da kalmak istediğini söylediği ortaya çıktı. Özbek ve Erden Timur bu işleri özellikle Grilish'ten sonra son raddeye girmeden gizli tutmaya başladı Ross, Yusuf, Mata mesela. Grilish bu konuda resmen dönüm noktası oldu.Dursun'un adamı Nevzat da transfer yazıyor doğru olabilir o yüzden.
Çok kardeşim parayı sokakta bulmuyoruz.Bence 8e biter bu iş
MantıklıÇok kardeşim parayı sokakta bulmuyoruz.