GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadromuz zaten şişik neden bu kadar transfer peşindeyiz anlamadım. Giden birileri olmadığı sürece kimseyi almamalıyız. Pva gitmezse fesihle gönderilip yerine yabancı alınacağı falan konuşuluyor. Hiç gerek yok böyle işlere.
Pva,sefer,gomis gönderilip

Yerli bek(emrenin duruma göre) ve genco hızlı hareketli forvet kafi gibi

Kadromuz zaten şişik neden bu kadar transfer peşindeyiz anlamadım. Giden birileri olmadığı sürece kimseyi almamalıyız. Pva gitmezse fesihle gönderilip yerine yabancı alınacağı falan konuşuluyor. Hiç gerek yok böyle işlere.

Fesh bence sacma olur PvA özelinde. Herif o parayi nasilsa alacak. Parasini zaten ödeyecegimiz adam kadroda kalsin isimiz düser oynatmak zorunda kaliriz belki. Öyle illa bir transfere de ihtiyacimiz yok su an. Olsa olsa yerli ihtiyaci olabilir ancak.

Pva,sefer,gomis gönderilip

Yerli bek(emrenin duruma göre) ve genco hızlı hareketli forvet kafi gibi
pva'nın fesih parası almadan gitmeyeceğine adım gibi eminim. bu filmi çok gördüm. bir ihtimal seferovic oynamadığı için gitmek isteyebilir. gomis dursun yaw. ben öyle alınacak yerli de görmüyorum pek.

pva'nın fesih parası almadan gitmeyeceğine adım gibi eminim. bu filmi çok gördüm. bir ihtimal seferovic oynamadığı için gitmek isteyebilir. gomis dursun yaw. ben öyle alınacak yerli de görmüyorum pek.
Seferi yollamak kolay da harbi bu pva başa dert. Katardan arabistandan falan teklif gelmediği sürece hiçbir yere yollayamayız gibi ama arap yarım adasından teklif bulma olasılığı da bence gayet yüksek bi topçu

Şu an çoğu transfer haberlerinin yalan olduğunu düşünüyorum, gelecek sezon için görüşülen sezon sonu bonservisi biten adamlar vardır o ayrı Dembele gibi falan. Lakin yok bunu istiyor yok şunu istiyor haberleri bana lige ara verildi haberde yok yapıştır X takım şu yıldızı istiyor haberlerini maksat gazete dolsun diyorlar gibi geliyor.

Şu an çoğu transfer haberlerinin yalan olduğunu düşünüyorum, gelecek sezon için görüşülen sezon sonu bonservisi biten adamlar vardır o ayrı Dembele gibi falan. Lakin yok bunu istiyor yok şunu istiyor haberleri bana lige ara verildi haberde yok yapıştır X takım şu yıldızı istiyor haberlerini maksat gazete dolsun diyorlar gibi geliyor.
Dursun'un adamı Nevzat da transfer yazıyor doğru olabilir o yüzden.

Dursun'un adamı Nevzat da transfer yazıyor doğru olabilir o yüzden.
Geçtiğimiz sezon iş bitmeden haber alamıyordu Nevzat dahil. Belotti diyorlarken, Erden Timur İcardi pazarlığındaydı mesela. Sonra Belotti ile 1 kere görüşüldüğü onda da Belotti'nin İtalya'da kalmak istediğini söylediği ortaya çıktı. Özbek ve Erden Timur bu işleri özellikle Grilish'ten sonra son raddeye girmeden gizli tutmaya başladı Ross, Yusuf, Mata mesela. Grilish bu konuda resmen dönüm noktası oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt