GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da deprem oldu

Çok fena salladı

Herkes iyidir umarım

Geçmiş olsun çok. Umarım ciddi bir şey yoktur. Çok üzücü ama maalesef deprem ülkesiyiz ama ne yazık ki evlerimize güvenmediğimiz için en küçük noktasında bile ölüm korkusuyla yaşıyoruz... Bir şey olunca da adına kader derler, fıtrat derler....Bu konuda ciddi bir çalışma yapmaları gerekirken öyle felâketi bekliyoruz.

Pozisyon gerçekten ofsayta benzemiyor sol bek(13 no) bir tık daha geride gibi, tabi foto açısı yanıltıyor yüksek ihtimal. Lakin eğer böyle bir şey varsa hakem hatası mı? Kural hatası mı? Bana göre bu tarz pozisyonda hata olursa maç tekrarı olmalı.

Pozisyon gerçekten ofsayta benzemiyor sol bek(13 no) bir tık daha geride gibi, tabi foto açısı yanıltıyor yüksek ihtimal. Lakin eğer böyle bir şey varsa hakem hatası mı? Kural hatası mı? Bana göre bu tarz pozisyonda hata olursa maç tekrarı olmalı.

gol gibi duruyor. sol bekin ayağı dediğin gibi biraz daha geride, zaten lautaro birkaç santimle ofsayt olmuştu. yarı otomatik sistem solbeke göre tekrar hesaplasa büyük ihtimal nizami çıkar gol.

Topun ayaktan çıktığı an üsttekiyse ofsayt. 2.sinde topun ayaktan çıktığı an ile defans çizgisini gösterdikleri karelerin zamanlamaları farklı. Sol bek hareket etmiş görünüyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt