Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon2 Milan takımı var bari birisini seçseydik![]()
Pozisyon gerçekten ofsayta benzemiyor sol bek(13 no) bir tık daha geride gibi, tabi foto açısı yanıltıyor yüksek ihtimal. Lakin eğer böyle bir şey varsa hakem hatası mı? Kural hatası mı? Bana göre bu tarz pozisyonda hata olursa maç tekrarı olmalı.
Peki bu hataysa maç tekrarı gerektirmez mi?gol gibi duruyor. sol bekin ayağı dediğin gibi biraz daha geride, zaten lautaro birkaç santimle ofsayt olmuştu. yarı otomatik sistem solbeke göre tekrar hesaplasa büyük ihtimal nizami çıkar gol.
Hakem hatası sonuçta Varda olsa hakemler hata yapmış oluyor
Pozisyon gerçekten ofsayta benzemiyor sol bek(13 no) bir tık daha geride gibi, tabi foto açısı yanıltıyor yüksek ihtimal. Lakin eğer böyle bir şey varsa hakem hatası mı? Kural hatası mı? Bana göre bu tarz pozisyonda hata olursa maç tekrarı olmalı.
Ne diyon
.2 Milan takımı var bari birisini seçseydik![]()
Nerde 2 Milan takımı var? Neyin ironisini yapıyorsun