Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dubois aslında oynadığı her zaman özellikle pas ve oyun kurmada kalitesini hemen belli ediyor durumu Boey'in durumuna göre değişebilir ama iyi para gelecekse satılıp sağ bek- sol bek oynayabilen Mert Müldür'ü alacaksak hem ilerisi için hem de Boey'in olası 10 üstü tekliflere satıldıktan sonra yine gelecek vadedecek biri olması açısından ve yerli olması açısından çok mantıklı olur. Mert Müldür alınabilecekse satılmasında bir sakınca yok. Nelsson'da ise zaten bizim söz hakkımız olmaz Fransa maçında yine çok iyiydi böyle giderse devre arası bir takım 25'i verir, bize sormadan alır gider.Dibua'yı kadroya entegre edemedik Boey büyük düşmezse olacak gibi de durmuyor maaşı da yüksek bilemiyorum, Nelsson dursun şimdilik.
Tier 1 haber. Hakkındaki muhabbetlerden dolayı takımımda istemiyorum bu arada.
Tier 1 haber. Hakkındaki muhabbetlerden dolayı takımımda istemiyorum bu arada.
Milliyeti umurumda değil renktaş. Kürt ya da Türk olmasının bir farkı yok. İdeolojisi sıkıntılıymış arkadaşınbende istemiyorum ama eren derdiyokta tuncelili,o da kürttü
Terör örgütü sempatizanlığı yaptığına dair iddialar mevcut. Bu sebeple Milli Takıma çağrılmamış.Nedir muhabbetler?
abi renktaş deme kardeşim de banaMilliyeti umurumda değil renktaş. Kürt ya da Türk olmasının bir farkı yok. İdeolojisi sıkıntılıymış arkadaşın