GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera Pena Okan/Jankat
Boey Dubois
Nelsson Ross
Abdülkerim Transfer
Kazımcan Mert Müldür
Torreira Baran Berkan
Oliveira Midtsjö
Mertens Mata
Rashica Yunus Yusuf
Kerem Barış
İcardi Aboubakar Baran D.

Şu rotasyona geçmek lazım.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takvim açıklanmış. @Sergen Zeren

IMG_1247.webp

IMG_1248.webp

Sonunda 16-19 saatlerine dönmüş. 17-20 ayarımı bozuyordu

Güzel en sona biz oynuyoruz aradan sonra ilk haftada.

Evet CL'de PSG-Bayern karsilasmasinda iki takimin sansini 50/50 görüyordum ama bu haberle birlikte CL'deki karsilasmada ibre PSG'ye döndü. PSG bence en az 60/40 önde simdi.

Hatta Bundesliga'da sampiyonluk yarisini da direkt etkileyebilir bu sakatlik, ama diger takimlar bundan faydalanabilecek mi bakalim. Kalede Ulreich denen mal oynayacak eger kaleci transferi yapmazlarsa, ki yapmazlar bence.

Evet CL'de PSG-Bayern karsilasmasinda iki takimin sansini 50/50 görüyordum ama bu haberle birlikte CL'deki karsilasmada ibre PSG'ye döndü. PSG bence en az 60/40 önde simdi.

Hatta Bundesliga'da sampiyonluk yarisini da direkt etkileyebilir bu sakatlik, ama diger takimlar bundan faydalanabilecek mi bakalim. Kalede Ulreich denen mal oynayacak eger kaleci transferi yapmazlarsa, ki yapmazlar bence.
Şu monaco'ya kiraladıkları kaleciyi geri çağırırlar bence o mala güvenmezler.

Forvet alacaklar mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt