GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma onun dediği herhangi bir şeyi taşımak ceza sebebi olmalı. Raporladım kb
images - 2022-12-12T084713.333.webp

net konuşmuş

Arjantin'in Dünya kupası'na kazanmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynayan kaleci Emiliano Martinez, kutlamalara Fransız yıldız Kylian Mbappe kuklasıyla katılmasının tepkileri dinmiyor.

Ramy'den hakaret
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve aktif futbol hayatını bitiren Adil Ramy, söz konusu harekete büyük tepki gösterdi. Rami, sosyal medya hesabından "Futboldaki en büyük o..... çocuğusun" ifadesini kullandı.

net konuşmuş

Arjantin'in Dünya kupası'na kazanmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynayan kaleci Emiliano Martinez, kutlamalara Fransız yıldız Kylian Mbappe kuklasıyla katılmasının tepkileri dinmiyor.

Ramy'den hakaret
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve aktif futbol hayatını bitiren Adil Ramy, söz konusu harekete büyük tepki gösterdi. Rami, sosyal medya hesabından "Futboldaki en büyük o..... çocuğusun" ifadesini kullandı.

bize gelse kadiköyde fblileri kudurtsa begenmezmisin

O C Topcularla dolu takim muhakkak basarili oluyor ya

net konuşmuş

Ramy'den hakaret

Rami oynadığında Emre Belözoğlu, Fenerbahçe de değil miydi diye düşündüren bir açıklama olmuş.

Teklif geldi sonuçta Nelsson ve Kerem'e birine 17 birine 6-7 civarı. Teklif gelmese tamam ama burada satmamak kulübün tercihi idi. Devre arasında Nelsson, Torreira ve Boey'e net teklif gelir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu rakamlar yonetim tarafindan teyit edilmismiydi renkdas? Kerem'i belki birakmamak normaldi 6-7 milyon euroya, o yuzden teklif geldigine de yonetimin birakmadiginada inanirim. Nelsson'a 17 milyon euro teklif edilseydi, yonetim 1 saniye beklemezdi satmak icin. Yonetim 17 istemistir, Sevilla Marcao'da oldugu gibi ucuza kapatmaya calismistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt