Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.908
- 22.660
- 1.388
Foruma onun dediği herhangi bir şeyi taşımak ceza sebebi olmalı. Raporladım kbTurgay Demir oyle diyor ama o herife nekadar inanilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma onun dediği herhangi bir şeyi taşımak ceza sebebi olmalı. Raporladım kbTurgay Demir oyle diyor ama o herife nekadar inanilir
Foruma onun dediği herhangi bir şeyi taşımak ceza sebebi olmalı. Raporladım kb
Ben ligin en kaliteli, kariyerli ve tecrübeli orta sahası Torreira-Oliveira ve önlerinde 10 numarada Mertens izlemeyi çok özledim.. Mümkünse hafta sonuna ve Pazar akşamına direk geçiş yapsak?Ekli dosyayı görüntüle 185146
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Masonum Ali'nin büyüsünü bozarken attığın postu okurken ilk bana diyorsun sandım.Bilerekmi ovuyorsun lan kerkenez
Sen kesin fbjklisin
Masonum Ali'nin büyüsünü bozarken attığın postu okurken ilk bana diyorsun sandım.

net konuşmuş
Arjantin'in Dünya kupası'na kazanmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynayan kaleci Emiliano Martinez, kutlamalara Fransız yıldız Kylian Mbappe kuklasıyla katılmasının tepkileri dinmiyor.
Ramy'den hakaret
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve aktif futbol hayatını bitiren Adil Ramy, söz konusu harekete büyük tepki gösterdi. Rami, sosyal medya hesabından "Futboldaki en büyük o..... çocuğusun" ifadesini kullandı.
bize gelse kadiköyde fblileri kudurtsa begenmezmisin
O C Topcularla dolu takim muhakkak basarili oluyor ya
net konuşmuş
Arjantin'in Dünya kupası'na kazanmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynayan kaleci Emiliano Martinez, kutlamalara Fransız yıldız Kylian Mbappe kuklasıyla katılmasının tepkileri dinmiyor.
Ramy'den hakaret
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve aktif futbol hayatını bitiren Adil Ramy, söz konusu harekete büyük tepki gösterdi. Rami, sosyal medya hesabından "Futboldaki en büyük o..... çocuğusun" ifadesini kullandı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir tek Marcao satıldı çünkü 15'e Nelsson ve Kerem'de satılsaydı 50 olmazdı ama 40 milyona yakın bir para getiriyorlardı.Basladilar gene. Gecen sezon da marcao nelsson keremden 50m gelir bekleniyordu, elimize 12.5m verdiler
Olsaydi, satilsaydi. Ayni seylere baslandi 3mac iyi gittik diye. Buna uyuz oluyorumBir tek Marcao satıldı çünkü 15'e Nelsson ve Kerem'de satılsaydı 50 olmazdı ama 40 milyona yakın bir para getiriyorlardı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teklif geldi sonuçta Nelsson ve Kerem'e birine 17 birine 6-7 civarı. Teklif gelmese tamam ama burada satmamak kulübün tercihi idi. Devre arasında Nelsson, Torreira ve Boey'e net teklif gelir.Olsaydi, satilsaydi. Ayni seylere baslandi 3mac iyi gittik diye. Buna uyuz oluyorum
Bu rakamlar yonetim tarafindan teyit edilmismiydi renkdas? Kerem'i belki birakmamak normaldi 6-7 milyon euroya, o yuzden teklif geldigine de yonetimin birakmadiginada inanirim. Nelsson'a 17 milyon euro teklif edilseydi, yonetim 1 saniye beklemezdi satmak icin. Yonetim 17 istemistir, Sevilla Marcao'da oldugu gibi ucuza kapatmaya calismistir.Teklif geldi sonuçta Nelsson ve Kerem'e birine 17 birine 6-7 civarı. Teklif gelmese tamam ama burada satmamak kulübün tercihi idi. Devre arasında Nelsson, Torreira ve Boey'e net teklif gelir.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi