GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok mu ulan 6-7 milyon euroya alınabilecek 24 yaşında canavar ortasaha sergioyu dehleyip alalım

yok mu ulan 6-7 milyon euroya alınabilecek 24 yaşında canavar ortasaha sergioyu dehleyip alalım
Daha ucuza alınabilecek hatta bonservissiz bile alınabilecek oyuncu var reiste bonservisle alma ihtimalimiz daha fazla olur.Lüksemburg Milli Takımı'nda bize karşı da oynamıştı Leandro Barreiro..

Rakibinin masa başında yaptığı işlerin en az 2 katını sende yapamiyorsan ozaman sana yapılan herşeyi kabul ediyorsun demektir

Renkdaşlar tapatalk hata veriyor. Başka bir uygulama varmı telefon üzerinden siteye girebilecegim.

Hazırlık maçı istiyoruz

Hakemlerle ilgili bir başlık açılmasını öneriyorum @Alper Altun malum bolca konuşuluyor enazindan tek başlıkta toplanilir ve diğer başlıklar sismez tabi sıkı kontrol gerekebilir hakem deyince ağzımızdan pek hayırlı kelimeler çıkmayacağı için : )

tam takim oyun olarak teklerken milli ara giriyor araya

ben bu sene bu milli aralari sevdim :)

Emil Breivik vardı işte. Bizim maçlardan sonra da izledim avrupa liginde iyi topçu olacak. İsmi bizimle çıktığında da yazmıştım. Zamanında Delaneyle de ilgilenip 2-3 milyon verip almayıp sonrasında çok pişman olduk bu çocuğu da kaçırırsak sonradan çok pişman olacağız diye.

Hey gidi gunler....

1468178070314.jpg

savaş var milli takımlar kapatılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt